Radio BalkanFox

Oglasili se bivši članovi grupe One Direction nakon smrti Lijama Pejna

Grupa, čiji je član bio Lijam Pejn, okupila se tokom takmičenja X factor u Britaniji. A na predlog članice žirija Nikol Šerzinger. U žiriju je bio i Sajmon Kauel, sa čijom izdavačkom kućom je bend potpisao kasnije ugovor, a njega sada optužuju da je zanemarivao i iskorišćavao zbog novca ovog pevača.

Bivši članovi grupe One Direction oglasili su se povodom smrti Lijama Pejna, koji je od 2010. bio u sastavu ove grupe pa do samog kraja benda 2016. Luj Tomlinson, Zejn Malik, Najl Horan i Hari Stajls objavili su zajedničko saopštenje nakon vesti da je Pejn umro juče u Argentini, posle pada sa terase trećeg sprata u Buenos Ajresu. U Argentini je boravio poslednje dve nedelje. Istraga je u toku.

„Vremenom i kada svi budu u mogućnosti, biće više reči. Ali sada ćemo uzeti malo vremena da tugujemo i suočimo se sa gubitkom brata, koga smo jako voleli. Sećanja koja smo podelili sa njim zauvek ćemo čuvati. Sada su naše misli sa njegovom porodicom, prijateljima i obožavaocima, koji su ga voleli, pored nas. Užasno će nam nedostajati. Volimo te, Lijame. Luj, Zejn, Najl i Hari“, navodi se u saopštenju.

one-direction.jpg

AP 

Grupa, čiji je član bio Lijam Pejn, okupila se tokom takmičenja X factor u Britaniji. A na predlog članice žirija Nikol Šerzinger. U žiriju je bio i Sajmon Kauel, sa čijom izdavačkom kućom je bend potpisao kasnije ugovor, a njega sada optužuju da je zanemarivao i iskorišćavao zbog novca ovog pevača.

one direction.jpg

Printscreen Instagram 

Iz grupe je prvi izašao Zejn Malik, a onda su to učinili i ostali članovi. Malik je šokiran zbog tragedije, otkrio je za Daily Mail producent iz Amerike koji sarađuje sa njim.

profimedia0870668977.jpg

305shock / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Zejn Malik

„Zejnu je rečeno u ranim jutarnjim satima i bio je slomljen. U šoku je, a njegovi roditelji kontaktirali su Lijamovu porodicu kako bi izrazili podršku i saučešće. Ljudi bliski Zejnu ne žele da on trenutno bude sam, pa je okružen prijateljima. Prošlo je dosta vremena otkako su Zejn i Lijam razgovarali zbog problema koje su imali jedan sa drugim u prošlosti. Ali poštovali su se sa daljine. Nisu se mrzeli, ali su posmatrali neke stvari drugačije. Ali obojica su imali osećaj da su ih iskoristili u muzičkoj industriji.“

Majka Harija Stajlsa, En Tvist, objavila je na Instagramu sliku slomljenog srca i napisala: „Samo dečak“. Najl Horan je juče viđen u javnosti.

365993_profimedia0483394306_ls.jpg

Profimedia 

Luj Tomlinson je objavio i ličnu poruku u kojoj navodi:

„Užasnut sam što ovo pišem, ali juče sam izgubio brata. Lijam je bio neko na koga sam ugledao svaki dan, tako pozitivna, duhovita i dobra duša.

Prvi put sam sreo Lijama ​​kada je on imao 16, a ja 18 godina, istog trenutka sam bio zadivljen njegovim glasom, ali što je još važnije, kako je vreme prolazilo, dobio sam šansu da imam ljubaznog brata za kojim sam čeznuo ceo život. Lijam je bio neverovatan autor pesama s izvrsnim smislom za melodiju, često smo razgovarali o tome da se vratimo zajedno u studio kako bismo pokušali ponovno da stvorimo hemiju pisanja koju smo izgradili u bendu.

profimedia0444364644.jpg

Profimedia Luj Tomlinson

Da se zna, Lijam je po mom mišljenju bio najvažniji član One Direction. Njegovo iskustvo iz mladosti, njegov savršeni zvuk, njegova prisutnost na pozornici, njegov dar za pisanje. Spisak se nastavlja. Hvala što si nas oblikovao.

Poruka za Tebe, Lijame, ako slušaš…

Osećam se neverovatno srećnim što sam te imao u životu, ali stvarno se borim s idejom da ti kažem zbogom. Tako sam zahvalan što smo se još više zbližili otkako smo razgovarali telefonom satima, prisećajući se svega, hiljade neverovatnih uspomena koje smo imali zajedno je luksuz za koji sam mislio da ću imati sa tobom ceo život. Voleo bi da ponovo delim pozornicu s tobom, ali to nije moguće.

shutterstock_1219217605.jpg

Shutterstock 

Želim da znaš da ću Biru ako mu ikada budem potreban, biti ujak koji mu treba u životu i pričati mu priče o tome koliko je njegov tata bio neverovatan. Voleo bih da dobijem šansu da se oprostim i kažem ti još jednom koliko sam te voleo.

Pejno, moj dečak, jedan od mojih najboljih prijatelja, moj brat, volim te, druže. Lepo spavaj“:

Patolozi iz Argentine saopštili su da su uzroci smrti teške povrede zadobijene zbog pada, u šta spada i fraktura lobanje. U hotelskoj sobi gde je boravio nađeni su narkotici i alkohol. Istraga je u toku. Lijam Pejn imao je 31 godinu.

(Kurir.rs/ Blic žena/ L. S.)

Kurir televizija NIKOLA ROKVIĆ PREPEŠAČIO PREKO 1.000 KILOMETARA ZARAD JEDNOG CILJA! Pevač prikupio novac, ali nije tu stao: Ovo je rezultat njegovog hodočašća


Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE