Radio BalkanFox

Uhvatila muža u prevari, njenoj lepoti se divio ceo Balkan, a sada je udata za voditelja koji šokira



Zabava

Uhvatila muža u prevari, njenoj lepoti se divio ceo Balkan, a sada je udata za voditelja koji šokira

Hrvatski voditelj Tarik Filipović je u srećnom braku sa četiri godine mlađom misicom, Lejlom Filipović.

Lejla i Tarik Filipović

Foto: lejla.filipovic / Instagram

Lejla i Tarik Filipović

Lejla je bila deo velikog skandala nakon što je 1998. godine izabrana za Mis Hrvatske. Ipak, nakon samo pet dana, glasanje je bilo proglašeno neregularnim.

Tada je prelepoj Lejli oduzeta kruna, a ubrzo nakon tog skandala zadesio ju je još jedan – uhvatila je prvog muža u prevari.

Kako su tada prenosili hrvatski mediji, Lejla je prvog supruga sa kojim ima sina, uhvatila u prevari, nakon čega je odmah podnela zahtev za razvod braka.

Posle prevare srećna u braku

Sada je u srećnom braku sa voditeljem i glumcem Tarikom Filipovićem. Lejla i Tarik su se pre nego što su uplovili u ljubavnu priču videli tri puta.

Prvi put upravo u toku skandala kada se Tarik javio Lejlinoj mami, drugi put su se sreli u prodavnici cipela, a treći put u kafiću. Svaki susret završavao se tek usputnim pozdravom i osmehom, a onda su stupili u vezu koja ih je odvela u brak.

„Muški mozak je sveden samo na dva dela – a to je se*s i glad“

Inače, nedavno je voditelj i glumac Tarik Filipović napravio haos na mrežama zbog svoje izjave u kojoj je govorio o potrebama muškaraca.

Muški mozak je sveden samo na dva dela – a to je se*s i glad. I koliko god to bilo teško priznati, mi muškarci smo u neku ruku takvi. Dve naše potrebe koje su nam jedine za opstanak, dok je ženski mozak puno komplikovaniji i složeniji„, rekao je u svom intervjuu za „TV Elma“, dok su se nizali komentari.

VIDEO:Nova Misica Srbije: „Nisam pobedila zbog tate, ovo je moja zasluga“


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE