Radio BalkanFox

Deniz Dejm deportovana iz Amerike zbog profila na sajtu za odrasle



Zabava

Deniz Dejm deportovana iz Amerike zbog profila na sajtu za odrasle

Bivša takmičara „Zadruge“, starleta Deniz Dejm tvrdi da je deportovana iz Amerike.

Deniz Dejm deportovana iz Amerike

Foto: denisedameofficiel / Instagram

Deniz Dejm deportovana iz Amerike

Naime, kontroverzna rijaliti učesnica se oglasila na Instagramu i tvrdi da je deportvana iz Amerike zbog profila na sajtu za odrasle na kom prodaje intimni sadržaj.

Blic preporučuje

Naime, već na aerodromu policija je zaustavila starletu kako bi, kako objašnjava, izvršili rutinsku kontrolu, ali se sve završilo privođenjem i deportovanjem.

Adio Amerika za mene. Našli su moj profil na sajtu za odrasle i neće da me puste – rekla je kroz suze starleta.

deniz Dejm

Foto: Instagram / Instagram

deniz Dejm

– Pronašli su moj telefon, moj profil i poruke tamo. Mislili su da sam došla da bih radila na crno i to je to za mene. Sada moram nazad – rekla je Deniz, pa otkrila da ju je policija privela i da je noć pre povratka kući provela u stanici.

Bila sam u pritvoru preko noći, rekli su mi: „Gospođo, nije Amerika za Vas“.

„Ja bez 300 evra ne ustajem iz kreveta“

Bivša zadrugarka je jednom prilikom gostovala u emisiji „Amidži šou“, gde je otkrila da zarađuje ogroman novac od prodaje golih fotografija.

Ja bez 300 evra ne ustajem iz kreveta. Zarađujem od reklama i sajta za odrasle. Od ove love ću da kupim stan u Beogradu – istakla je tad.

– Ja sam inače diskretna, sada pričam prvi i poslednji put, moj sponzor nije platio mojoj ekipi koja je vodila moje društvene mreže. Zato imam novog. On je harizmatičan muškarac čije društvo mi prija. Prija mi i njegov novac. Bila sam skoro kod nekog sponzora u Londonu i snimila sam neku kolaboraciju sa jednim crncem. Ovaj je baš galantan i atraktivan sponzor. Ja sam dugove otplatila u minuti zbog svog poverenja – zaključila je Deniz koja je nedavno šokirala kada je otkrila koliko godina je imao najstariji čovek sa kojim je bila. Detaljnije u odvojenom linku.

VIDEO:Deniz Dejm na aerodromu


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE