Radio BalkanFox

Poznata misica sa Balkana uhvatila muža u prevari

Lejla Filipović je davne 1998. godine bila proglašena za Mis Hrvatske a tada se našla u središtu skandala zbog neregularnog glasanja, kada joj je oduzeta kruna.

Ipak, skandali se za lepoticu nisu tu završili. Ubrzo nakon prtrepljenog stresa i neprijatnog iskustva na izboru, Lejlu su zadesili i privatni problemi – uhvatila je svog supruga u prevari. Kako su tada hrvatski mediji preneli ona je bez ikakvog dvoumljenja i odlaganja podnela zahtev za razvod od prvog muža.

Ipak dokaz da posle kiše dolazi sunce, jeste i njen sadašnji suprug poznati hrvatski voditelj Tarik Filipović koji je došao u njen život baš kad treba. Nakon bračnog brodoloma, Lejla je odlučila da otvori srce šarmantnom voditelju uprkos tome što su se videli svega tri puta .

Svaki put kada su se videli, a to je bilo u prodavnici cipela, kafiću ili kada se Tarik javio Lejlinoj mami završilo se usputnim pozdravom i osmehom, da bi par kasnije uplovio u ljubavnu vezu, a kasnije su krunisali svoju ljubav i brakom.

Voditelj je skoro došao u žiži javnosti nakon izjave u kojoj je dao mišljenje o potrebama muškaraca.

Muški mozak je sveden samo na dva dela – a to je se*s i glad. I koliko god to bilo teško priznati, mi muškarci smo u neku ruku takvi. Dve naše potrebe koje su nam jedine za opstanak, dok je ženski mozak puno komplikovaniji i složeniji –  rekao je u svom intervjuu za „TV Elma“, dok je mnoge ova izjava potpuno šokirala.

(Telegraf.rs)




Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE