Radio BalkanFox

Ovo je druga žena Ivana Milinkovića

Ovo je druga supruga Ivana Milinkovića.

Ivan Milinković već decenijama je na muzičkoj sceni, a najveći pečat ostavio je kao pevač grupe Legende, u kojoj je proveo skoro 30 godina.

On je svoj privatni život čuvao od medija i javnosti, međutim, neke stvari nisu mogle da se sakriju. Pevačev prvi razvod, ali i drugi brak bili su glavna tema medija. 

Ko je druga žena Ivana Milinkovića i kako pevač govori o njoj?

sa-suprugom-posle-koncerta-na-trgu-u-pozarevcu.jpg

Privatna Arhiva 

– Ona me je štedela kada je odgajanje sina Filipa u pitanju. Ja ujutru dođem sa puta, ona bude sa njim i gleda da on ne plače da me ne budi. Ja na sceni moram da blistam, jer neko je platio kartu i želi da te gleda u punom sjaju, ne zanima ga da li je tebi neko plakao sinoć ili ti nisi spavao. U ovom poslu stalno moraš da se dokazuješ i moraš uvek da budeš na visini zadatka. To je velika obaveza. Nažalost, malo vremena sam provodio sa sinom kada je bio mali. Moja žena me i danas kritikuje da treba sada više da budem sa njim, ali ja sam na Kosmaju, on sa društvom. Treba više vremena provoditi saa decom. Meni je tata umro 1992., a mama mi je umrla 2019. godine, kada ti odu roditelji, onda vidiš koliko ti neke stvari fale. Treba čovek da se trudi da iskoristi vreme pametno.

moja-supruga.jpg

Privatna Arhiva 

Oni imaju dobar odnos, a Milinković je nedavno govorio i o situaciji kada ga je njegova Milica nakon emisije u kojoj je gostovao, na vratima dočekala sa kletvom.

– Naravno da sam bio u prilici da pogledam u neku ženu, evo jednog primera. Bili smo u žiriju jedan poznati pevač i ja, naišla je jedna dobra, koja je sad jako poznata, tad je bila na audiciji, i naša rekacija je bila ovakva – prikazuje Ivan koliko im se dopala takmičarka dok priča u emisiji „Magazin In“. Ja kažem: Čoveče, face su nam na ekranu ovolike, naravno reagujemo na prvu loptu, kao muškarci.“

Kad je stigao kući, žena ga je dočekala s direktnim komentarom: „Milinkoviću, oči ti ispale“, ispričao je Ivan i nasmejao sve u studiju.

Podsetimo, pevač se razveo od prve supruge Vesne posle sedam godina braka. Milicu je upoznao na jednom nastupu, rodila se ljubav i, u svojoj 40. godini je sa njom dobio sina.

Kurir televizija IVAN MILINKOVIĆ O KONCERTU KOJI ĆE SADRŽATI NAJRAZLIČITIJE ŽANROVE! Čarobno izveo pesmu Elvis Prislija u studiju Kurira


Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE