Radio BalkanFox

Deniz Dejm završila u pritvoru nakon što su joj pretražili telefon

Bivša učesnica rijalitija „Zadruga“ Deniz Dejm, nedavno je doživela neprijatnost prilikom posete Sjedinjenim Američkim Državama, gde je bila suočena sa naprasnom deportacijom.

Deniz Dejm

Deniz Dejm • Instagram




Naime, nakon što je policija zaustavila starletu na aerodromu radi rutinske kontrole, situacija se brzo zakomplikovala, dovodeći do njenog pritvaranja i konačno deportacije.

Deniz Dejm deportovana

Deniz Dejm deportovana

Starleta je na društvenoj mreži Instagram podelila svoje emotivno iskustvo, otkrivajući da je policija navodno pronašla njen profil na „Onlifansu“, a kako dalje otkriva, to je bio razlog zbog kojeg su je zadržali.

Adio Amerika za mene. Našli su moj profil na „Onlifansu“ i neće da me puste – rekla je kroz suze starleta u prvom u nizu Instagram storija preko kojih je obaveštavala pratioce kroz šta sve prolazi u Americi.

Pronašli su moj telefon, moj profil i poruke tamo. Mislili su da sam došla da bih radila na crno i to je to za mene. Sada moram nazad – rekla je Dejmova, pa otkrila da ju je policija privela i da je noć pre povratka kući provela u pritvoru:

Deniz Dejm (Foto: Screenshot TV Hype)

Deniz Dejm (Foto: Screenshot TV Hype)

Bila sam u pritvoru preko noći, rekli su mi: „Gospođo, nije Amerika za Vas“. Sada čekam da me puste kući. U pritvoru je bilo strašno, hladno, skoro pa sam se smrzla. Tu sam sa policijom. Nisam uspela… Šta sam ja uradila i šta je moj „Onlifans“ kriv?

Bivša zadrugarka je jednom prilikom gostovala u emisiji „Amidži šou“, gde je otkrila da zarađuje ogroman novac od prodaje golih fotografija.

Ja bez 300 evra ne ustajem iz kreveta. Zarađujem od reklama i sajta za odrasle. Od ove love ću da kupim stan u Beogradu – istakla je tad.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima od sada i na Google News.




PulsONLINE

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE