Radio BalkanFox

LAZAR RISTOVSKI ZAPROSTIO 39 GODINA MLAĐU DEVOJKU?! Zlatan prsten BLJEŠTI na ruci mlade Anice Lazić, pljušte komentari! (FOTO)

Glumica Anica Lazić, poznata kao partnerka glumca Lazara Ristovskog, koji je inače od nje stariji čak 39 godina, izazvala je veliki broj komentara svojom novom objavom na društvenoj mreži Instagram. Naime, na fotografiji koju je podelila sa svojim pratiocima, svima je zapao za oko veliki prsten, koji je odmah pokrenuo glasine da se par verio.

Kako se može videti, Anica je u prvi plan postavila svoju ruku koju krasi luksuznan sat i narukvica, ali i glomazan prsten. Reakcije pratilaca bile su podeljene – dok su jedni hvalili njen stil, nazivajući je „pravom damom“ i „elegantnom osobom“, drugi su spekulisali o budućnosti njene veze sa Ristovskim.

Republika

Foto: Instagram.com/anicalazicofficial

Anica Lazić pokazala prsten

„Nadamo se da će joj Lazar uskoro staviti verenički prsten“, bio je jedan od komentara.

Podsećanja radi,  Anica Lazić je nedavno otkrila u kakvim je odnosima sa sinovima svog 39 godina starijeg partnera. 

– U odličnim, oni su divni momci i nemaju na koga da budu loši. Ne viđamo se često jer oni rade i ja radim, ali kad se vidimo, ja imam samo reči hvale i za Jovana i za Petra – rekla je glumica, te dodala da je Lazar neretko kritikuje:

– Kritikuje me, on je perfekcionista i da nije tako ne bi ni napravio čovek šta je napravio u životu. Naučila sam negde s njim i to su trenuci kada mu kažem: „Ali, čekaj, ja sad imam neke te godine kada si ti grešio, pusti mene da svoje pogrešim i uradim“ i on na to odgovori: „Važi“. Brzo mi to rešimo.

BONUS VIDEO:




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE