Radio BalkanFox

Majka Bjanke Censori prvi put u javnosti nakon skandala! Evo šta je odgovorila kada je saznala da Kanje Vest želi seks sa njom (FOTO)

Aleksandra Censori je uslikana u Melburnu, prvi put nakon šokantnih tvrdnji koje su se pojavile u javnosti, da reper Kanje vest ima fetiš da spava sa svojim taštama.

Aleksandra Censori, majka Bjanke Censori, koja je u braku sa reperom Kanje Vestom, uslikana je nedavno u Melburnu. To je njena prva slika nakon skandala koji je odjeknuo u javnosti. 

Skandal je nedavno izazvala bivša asistentkinja Kanjea Vesta, Loren Pišikota koja je rekla da kontroverzni reper i dizajner ima fetiš da spava sa majkama svojih partnerki.

Aleksandra je poručila da je ne zanimaju gluposti njenog zeta i ćerke nakon te skandalozne priče o njegovom fetišu.

Bjanka Censori i Kanje Vest su, inače, u braku su od decembra 2022. Venčali su se samo nekoliko meseci nakon što se on razveo od Kim Kardašijan. Kontroverzni par podiže ogromnu prašinu od početka svoje veze, delimično i zbog Bjankinog skandaloznog načina odevanja.

I majka Kim Kardašijan, Kris Džener, svojevremeno je reagovala na izjave svog zeta da želi seks sa taštom. Ona je te ispade Kanje Vesta okarakterisala kao „lud govor“.

Foto: profimedia

 


Aleksandra Censori u Melburnu živi sa suprugom i dve ćerke. Nedavno je uslikana u dnevnom izlasku, a nosila je jednostavnu sivu haljinu bez rukava.

Za razliku od svoje ćerke, Bjanke Censori, Aleksandra Censori se oblači drugačije. Ona, na svoj način, prati trendove, a voli i brendirane komade, kao što je Šanel torba. Zanimljiva je tašna sa znakom B koju je nosila ovom prilikom.

O velikom skandalu koji je izazvala izjava Kanje Vesta da želi da spava sa taštom fok ih Bjanka gleda, smo, da podsetimo, već pisali.

 



Torbica iz 80-ih hit modne scene! Trendi i moćna, a nosi ime po poznatoj glumici

Moda i lepota

U svetu mode, neke torbe postaju prave ikone, a jedna modna kuća apsolutno se istakla povratkom torbice iz 80-ih godina koja je sovojila srca dama širom sveta.

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE