Radio BalkanFox

Dženifer Lopez ima plan da Benu posluži „hladnu“ osvetu

Dženifer Lopez je nezaustavljiva i čini se, jača nego ikada od kada je odlučila da Bena izbaci iz svog života 

foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Holivudska zvezda, Dženifer Lopez, koja je nedavno govorila o teškim trenucima kroz koje je prošla nakon razvoda od Bena Afleka, izgleda da se sprema za veliki  uspeh u godini koja je pred nama.

 

Ona je odlučila da se fokusira na svoje glumačke projekte nakon objavljivanja svog poslednjeg albuma 2024. 

 

Džej Lo je ove godine bila uključena u više projekata i očekuje da će se njen trud uskoro isplatiti. Kao glavni cilj, zartala je Oskara, koji bi bio dokaz da je uprkos svemu uspela.

Ona  će se boriti za Oskara za najbolju sporednu glumicu za ulogu u filmu ‘Unstoppable’, koji su producirali njen bivši muž i njegov dugogodišnji prijatelj i saradnik Met Dejmon.

 

Producenti navodno podržavaju njenu kampanju za Oskara, a jedan insajder je rekao da je to njen način da se „osveti“ nakon razvoda.

 

Ona želi da sledeća godina bude njena najbolja godina ikada da pokaže svetu da je njen loš ljubavni život nije srušio. Ona će ustati –  rekao je blizak izvor zvezde za Dejli mejl.

 

Ona želi Oskara za „Nezaustavljivu“ – rekao je insajder za publikaciju, deleći svoja razmišljanja o njenom nastupu.

 

DŽENIFER OSTAVLJA SVE TEŠKE TRENUTKE U PROŠLOSTI I GRABI NAPRED
DŽENIFER OSTAVLJA SVE TEŠKE TRENUTKE U PROŠLOSTI I GRABI NAPRED foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ona je senzacionalna u tome, video sam film i vau, uspela je. Mislim da su mnogi ljudi odbacili njene glumačke veštine, ali ovaj film je poziv za buđenje –  dodao je izvor.

 

Džen je želela Oskara za „Hustlers“ i osećala je da ga zaslužuje, ali predrasude koje postoje kad je ona u pitanju su učinile svoje. Ipak, postoji nada da će dobiti zlato za „Nezaustavljivu“ i time ispuniti svoju dugogodišnju želju.

 

Pored kampanje za dodelu Oskara, Dženifer nastavlja da radi sa Netfliksom i glumiće u novoj romantičnoj komediji pod nazivom „Poslovna romansa“ zajedno sa Bretom Goldštajnom.

 

Bonus video:

Šta se dešava sa Benom Aflekom i Dženifer Lopez?

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE