Radio BalkanFox

Ovotjednu ‘Večeru za 5’ zatvorit će najstarija kandidatkinja

Osječki tjedan ‘Večere za 5‘ zatvorit će najstarija kandidatkinja – osamdesetogodišnja Ruža Sekeraš. Ruža je komunikativna i aktivna, voli zabave i fešte i aktivna je u domu za umirovljenike, u kojem i živi. Voli vrtlariti i raditi kolače, a u show se prijavila na nagovor snahe, ali i kako bi upoznala nove ljude, družila se i kuhala za druge.

– Rođena sam u Bosni, a sa 16 godina sam došla u Osijek, gdje sam do dana današnjeg. Tu sam se zaposlila, upoznala supruga na poslu. Imamo tri sina, tri divne snahe i sedmero unučadi, najveće bogatstvo. Već sam 27 godina u mirovini. Suprug i ja već devet godina živim u domu za umirovljenike i oboje smo jako zadovoljni, sve nam odgovara. Tu smo sretni kao kod kuće – priča Ruža.

Foto: RTL

U ‘Večeru za 5’ se prijavila zbog druženja i kuhanja!

Ekipu je odlučila počastiti večerom napravljenom od zanimljivih sastojaka: paprike, teletine, tikvica, špinata, pršuta, batata i limuna.

Foto: RTL

„Sve je super, lijepo i ljudi koji vole teletinu, bit će im jako ukusno“, ispričala je Ksenija. „To će biti prva liga, najest ćemo se pošteno, barem ja“, zaključio je Antonio.



Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE