Radio BalkanFox

Al Paćino o povredi penisa

Majka, baka i tetka mu masirale penis, a danas je sve kako treba: Ceo život ga proganja prizor, kako je preživeo?

Foto: 1/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Glumac Al Paćino nedavno je objavio memoare „Sonny Boy“, u kojima je pisao o brojnim trenucima iz svoje karijere, ali i o svom detinjstvu.

Paćino se u knjizi osvrnuo i na povredu koju je zadobio u detinjstvu, a koja ga i danas „proganja“. Incident mu se dogodio kad je živeo u južnom Bronksu, kad je imao 10 godina.

„Hodao sam po tankoj gvozdenoj ogradi, plesao po žici. Kiša je padala celo jutro i, naravno, okliznuo sam se i pao, pa me je gvozdena šipka udarila pravo između nogu“, napisao je on. Prisetio se kako je u tom trenutku osetio toliki bol da nije mogao da se vrati kući. U pomoć mu je priskočio stariji gospodin koji ga je odveo kod tetke. Pozvali su lekara kako bi mu pomogao.

„Ležao sam tamo na krevetu, s pantalonama spuštenim do članaka dok su tri žene – moja majka, tetka i baka, lagano u panici bockale moj penis.Mislio sam – Bože, uzmi me sada, dok sam slušao kako šapuću stvari jedna drugoj dok su vršile inspekciju“, ispričao je legendarni glumac. Dodao je i kako je njegov „penis ostao na mestu“, ali da je doživio veliku traumu.

„Dan-danas me proganja sama pomisao na to“, istakao je. Glumac je to iskustvo opisao jednim od najsramotnijih iskustava ikad.

Osim svoje povrede prisetio se i izazivanja nereda u Njujoku dok je bio mlađi, a pričao je i o teškim trenucima kroz koje je prolazila njegova majka.

Paćino je nedavno otkrio da je raskinuo sa svojom partnerkom Nur Alfalah, s kojom je prošle godine dobio sina. Rekao je da su on i Nur ostali prijatelji.

Bonus video:


04:41

Gosti jutarnjeg programa o greškama lekara sa smrtnim ishodom: Mnogo je učestalije nego što mislite

(Espreso/ Blic / Prenela:M.S.)




Espresso

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE