Radio BalkanFox

Dok on uživa van Srbije, pobednica Elite PATETIŠE javno! (FOTO)


Stanojlovićeva ne može da dođe sebi nakon raskida!

Čini se da pobednica “Elite 7” Anita Stanojlović ne može da preboli raskid sa Anđelom Rankovićem. Ona je krajem septembra ove godine priznala da su lažirali vezu nakon izlaska iz rijalitija i da su njihovi najveći hejteri ipak bili u pravu, a njena poslednja objava govori da želi da mu se vrati.

Naime, ona je kasno sinoć objavila njihove zajedničke uspomene, koje su nastale na doku velelepnog imanja u Šimanovcima. Anđelo, koji se nalazi u Beču, nije delio uspomene sa njom, već fotografije koje je uslikao u prestonici Austrije.

Podsećanja radi, Anita je putem društvenih mreža saopštila svojim fanovima da su glasine o njihovom raskidu bile tačne.

– Čisto da vas obavestim, Anđelo i ja smo raskinuli, ne sada nego kada ste i vi u sve to sumnjali, samo smo vešto prikrivali određene stvari. Očigledno su naši najveći hejteri bili apsolutno sve u pravu kada su govorili neke stvari. A iz poštovanja prema samoj sebi i mojoj ljubavi prema njemu neću ulaziti u detalje zbog kojih me je ostavio, to ću prepustiti njemu da objasni – poručila je Anita putem Instagrama.

Anđelo je kratko nakon toga potvrdio da je došlo do raskida, a zatim u gostovanju u emisiji “Pitam za druga” otkrio više detalja.

– Ne bih želeo da objašnjavam razloge razilaženja. Nije išlo više, a putevi su nam se razišli. Nikada nisam nešto loše pričao o bivšim devojkama. O Anini nemam da kažem niša loše, ali nema potebe da komentarišem to. Bili smo zajedno devet meseci, sada je veliki pritisak javnosti, kako njoj, tako i meni. Nema šanse da se nas dvoje pomirimo. Ona zna da ću ja biti tu za nju, ali se nećemo miriti – bio je odlučan u emisiji.

republika.rs


newsmedia2

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE