Radio BalkanFox

„Psovao je i tresnuo laptop o pod“: Šok ispovest devojke koja je videla pevača pola sata pre nego što je umro

Pevač Liam Pejn (31) pre nego što je preminuo u hotelu u Buenos Ajresu ponašao se neobično, a to su primetili su to i drugi gosti koji su odseli u istom hotelu.

Samo 36 minuta pre nego što je tragično preminuo snimljen je u predvorju hotela, bio je u društvu dve djevojke i jednog muškarca, a snimila ga je 28-godišnja Rebeka koja je u tom hotelu odsela kao gošća na jednom venčanju.

Kako je sve izgledalo, pogledajte OVDE.

Daily Mail piše kako joj je bivši član grupe One Direction rekao: „Bio sam u boj bendu, zato sam tako sje*an.“

Rebeka je bila jedna od poslednjih osoba koja je videla Liama pre smrti i video koji je snimila u predvorju hotela snimljen je u 16.26 po lokalnom vremenu, a već u 17.11 sati hitna pomoć je stigla u hotel kako bi pružila pomoć Liamu, ali nažalost nije mu bilo spasa.

Rebeka je u ekskluzivnom intervjuu za MailOnline rekla:

– Ušla sam u hotel, a Liam je čekao kraj lifta i bilo je tako jasno da želi da ga neko prepozna, bilo je nešto pomalo očajno u njemu. Kada je došao lift, iznenada nam je rekao: „Da, ja sam Liam! Hajde, uđite sa mnom u lift.“ –

Rekla je kako je s prijateljima ostala da čeka sledeći lift, a s Pejnom su u lift ušle dve devojke i jedan muškarac koji su s njim bili u pratnji.

Rebeka je ispričala kako je u jednom trenutku dok se lift nije zatvorio Liam počeo iz zezancije da hvata jednu od devojaka za vrat i pretvarao se kao da je guši.

Rebeka je dodala kako se deset minuta kasnije pevač vratio u predvorje, seo je na sofu i držao je laptop u krilu.

Rekla je kako je njegovo ponašanje bilo čudno i uznemirujuće, a kada je pročitao poruku koju je dobio, sasvim je poludeo.

– Odjednom je uzeo kompjuter, povikao jeb*m ti ovo sranje i počeo je da udara kompjuterom o pod. Svi, a posebno osoblje, bili su stvarno šokirani. Prišla sam mu i pitala ga je li dobro, a on je samo ljutito rekao kako je bio član boj benda i zato je sje*an. U međuvremenu je još dosta puta psovao i onda je uzeo laptop i otišao prema liftu. Nakon što je otišao, Britanac iz njegove pratnje, za kog mislim da se zvao Rodžer, došao je i izvinio se u njegovo ime. Osoblje hotela bilo je izbezumljeno i jako ga je nervozno posmatralo. Nikada nisam uzela kokain, ali Pejn se ponašao tačno onako kako zamišljam da bi se neko ponašao na drogi – nije bio fokusiran, a zenice su mu bile raširene i ponašao se agresivno“, ispričala je Rebeka.

Zatim se nakon nekoliko minuta vratio u lobi, prisetila se.

Rebeka je rekla:

– Ponovno je ušao i samo se spotakao i pao na lice. Osoblje je došlo da mu pomogne i vratili su ga u lift i tada sam napravila njegovu poslednju fotografiju. Ubrzo nakon toga stigla je policija i isprva smo mislili da će ga samo izbaciti iz hotela, ali kad je osoblje počelo da trči okolo kao ludo, odjednom smo shvatili ozbiljnost onoga što se dogodilo i saznali smo kako je pao s balkona – rekla je Rebeka u ispovesti DailyMail-u.

(Telegraf.rs/DailyMail)




Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE