Radio BalkanFox

Otkriveno zašto prozori aviona imaju male rupe! Stjuardesa objasnila, a razlog će vas iznenaditi (VIDEO)

Stjuardesa Heni Lim je objasnila čemu služe sitne rupe na prozorima aviona i mnogi su iznenađeni razlogom.

Društvenim mrežama ponovo kruži video  u kom stjuardesa Heni Lim objašnjava zašto prozori aviona imaju male rupe, a ljudi ne mogu da se načude ovom otkriću. Stjuardesa koja radi za filipinsku avio kompaniju Cebu Pacific podelila je video na TikToku u kom je objasnila misteriju iza sićušnih rupa na prozorima aviona.

Objasnila misteriju rupa na prozorima aviona

Stjuardesa je u svom videu detaljno objasnila čemu služe rupe na prozorima.

– Ako ste ikada sedeli na sedištu do prozora u avionu, verovatno ste primetili sićušnu rupu na dnu prozora. Ovo se zove „rupa za krvarenje“. Mala rupa pomaže da se uravnoteži razlika pritiska između kabine i spoljnog vazduha – objasnila je. 

– Takođe, ima i drugu svrhu, a to je oslobađanje vlage i sprečavanje mraza/kondenzacije na prozoru koji može da vam blokira pogled – dodala je.

 

 

 

Prozori u avionima obično se sastoje od tri sloja, a tokom leta spoljni deo prozora aviona može da postane hladan zbog niskih temperatura na velikim visinama. Zbog toga vlaga iz vazduha u kabini može da zamagli prozore. To je osnovni razlog zašto su prozori aviona ovako projektovani. 

 



Seksi stjuardesa šokirala priznanjem! Evo šta se dešava između razuzdanih članova posade, ovo mesto je centar za orgije (FOTO)

Lajfstajl

Bivša stjuardesa otkrila je šta se dešavalo između razuzdanih, oženjenih članova osoblja avio-kompanija nakon dugih letova.

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE