Radio BalkanFox

VESNA RIVAS URNISALA KOLEGINICU! Ovo je otkrila o Snežani Đurišić, čeka se reakcija folkerke, pomenula i Vanju Miloševića!

Pevačica i nekadašnja rijaliti učesnica Vesna Rivas kaže da je Snežana Đurišić jako ljubomorna žena, kao i da već neko vreme naslućuje da će je partner Vanja Milošević ostaviti, te ima ispade zbog toga na javnim mestima. 

– Snežana je jako posesivna i ljubomorna žena, a od Vanje traži da joj bude posvećen 24 sata. Ona nije baš najbolje sa živcima, što će da se pokaže vrlo brzo sada kada se prikaže devetka, odnosno kada se uđe u devetku karmički. Kod nje je ceo život nekako tajnovit, ali će sve da ispliva na videlo uskoro. Čisto sumnjam da će Vanja da izdrži sve to. On je miran lagan tip, ne može bez žene ipak. Snežana se oseća zapostavljeno i nekako već sad vidi da će je on ostaviti – rekla je Vesna za Svet.

Foto: ST/N.MANDIĆ

Vesna Rivas

 

Inače, pevačica Vesna Rivas ispričala je nedavno da joj je gubitak oca teško pao, te i danas na samu pomisao na njega počne da plače. Vesna tvrdi da je bila vrlo vezana za oca, iako je bio prestrog u nekim momentima, ali samo kako kaže, da bi od nje napravio kvalitetnog čoveka. 

Foto: ATAImages

Snežana Đurišić i Vanja Milošević

 

– Za mog oca su sve pevačice bile kurve. Nije mi davao da pevam, nisam smela da odem da tezgarim jer je mislio da će muškarci ko zna šta da mi rade. Gledali su pevačice kad sam počinjala na televiziji i stalno je pričao da bi menjao kanal da me takvu vidi u nekoj emisiji, golu i kako mešam zadnjicom – prisetila se pevačica ranije u ispovesti za Republiku, pa nastavila:

– Zato sam uvek bila zakopčana do grla na omotima albuma. To je sve rezultat straha da ga ne izneverim. I danas žalim mnogo što je otišao. To je velika tuga. Mnogo mi fali, izgubila sam ga za praznik.

BONUS VIDEO: 

 




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE