Radio BalkanFox

Pila limunadu 10 dana

Pila je limunadu sa ovim začinom svako jutro 10 dana: Rešila se problema koji je prati godinama, da li je moguće

Foto: samanthamullino/Instagram

Samanta Mulino je večito kuburila sa viškom kilograma. Pokušavala je sve i svašta da bi se rešila tog nepotrebnog viška, a onda je otkrila genijalan trik.

Počela je, zajedno sa suprugom, da ujutru na prazan stomak pije limun sa biberom i to na eks. I posle 10 dana došli su do izvrsnih rezultata.

– Prvobitni plan nam je bio da to radimo 10 dana, ali nam se to jako dopalo tako da smo rešili da nastavimo da konzumiramo. Ono što je najbolje od svega jeste da smo se rešili naduvenosti, a prvi put se mom mužu desilo da od detinjstva ima kilažu kakvu želi. Osim što sam brzo izgubila kilograme, ovaj napitak mi je pomogao da ostanem na ovoj kilaži i da lakše regulišem apetit – rekla je Samanta na svojim nalozima na društvenim mrežama.

Otkriva da su prvo počeli sa mešavinom ceđenog limuna i kajenskog bibera, a da su kasnije rešili da eksperimentišu sa ukusima, pa su postepeno dodavali kurkumu, maslinovo ulje i crni biber. Kaže da ulje ne dodaju svaki dan, već jednom do dva puta nedeljno, prenosi Ona.rs.


01:43

Recept za teleće šnicle u limun sosu sa taljatelama

(Espreso/Krstarica/)




Espresso

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE