Radio BalkanFox

Da li je Slavica Ćukteraš pokazivala grudi dečku Tanje Savić?

Nina Denda

|

O odnosu folkerki Slavice Ćukteraš i Tanje Savić dosta se pričalo, a svojevremeno se pričalo da je ona pokazivala grudi Tanjinom dečku.

Slavica Ćukteraš i Tanja Savić (Foto: Ringier/Aleksandar Krstović/Zoran Ilić)

Slavica Ćukteraš i Tanja Savić (Foto: Ringier/Aleksandar Krstović/Zoran Ilić) • Aleksandar Krstović, Zoran Ilić / Ringier




Sada je Ćukterašova prokomentarisala ove glasine i otkrila šta je prava istina.

– Da li je tačno da si pokazivala gole grudi dečku Tanje Savić, kao i da je to razlog vašeg sukoba? – glasilo je pitanje.

– Prvo, to se nije desilo, ali kažu da je on mene video u retrovizoru. Sada… Ja sam pokušava to da shvatim. Kako, ko je gde sedeo? Ko je vozio, a s kim sam ja to bila? Nema to logike. To se nikada nije desilo – rekla je Slavica i dodala:

– Ja pokazujem grudi samo odabranima!

Slavica Ćukteraš (Foto: Screenshot TV Blic)

Slavica Ćukteraš (Foto: Screenshot TV Blic)

Podsećanja radi, Tanja je nedavno otkrila da je kolege iz prve postave „Zvezda Granda“ zvala na svoj koncert u Areni, ali da se oni nisu odazvali.

– Ja sam ih zvala, ali se nisu odazvali. Odazvao se jedino Bane Mojićević, tako da od njega očekujem da će doći, a verovatno će i pevati na mom koncertu. A ovi ostali ne, nisu hteli da dođu – rekla je Savićeva, a na pitanja zbog čega misli da su kolege donele tu odluku odgovorila je:

Slavica Ćukteraš (Foto: Screenshot TV Blic)

Slavica Ćukteraš (Foto: Screenshot TV Blic)

– Pa nisu hteli. Oni su se izjasnili da… Mislim za Stevana, on se nešto izjasnio hoću-neću, otkud znam. Ali nije nešto toliko potencirao da će da dolazi. Nije mi jasno što. S tim što se ne čujemo neko vreme, verovatno su se i oni malo udaljili. Svi smo se mi udaljili, ne družimo se više i sve je možda zbog toga. Ali opet, moje je bilo da pozovem, pa sad oni ako hoće.

Šta je, sa druge strane, Slavica Ćukteraš ispričala o voditelju Žiki Jakšiću pogledajte u odvojenom tekstu: „Oni znaju koliko sam zaradila za njihovu kuću!“ Slavica Ćukteraš se pomirila sa bivšim, a evo kako su pre nekoliko godina prozivali jedno drugo

(AmiG Show/Grand)

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima od sada i na Google News.




PulsONLINE

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE