Radio BalkanFox

„Nadležni organi rade svoj posao!“ Šta se to dešava sa biznisom Dragana Stankovića, partnera Jovane Jeremić?

U ranim jutarnjim časovima sredinom juna tekuće godine izgoreo je pogon u pekari biznismena Dragana Stankovića, dečka Jovane Jeremić.

Jovana Jeremić i Dragan Stanković (Foto: Screenshot TV Pink)

Jovana Jeremić i Dragan Stanković (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot




Dragan Stanković se tada oglasio za „Blic“.

– Ne samo dan što nije lep nego i noć, dugačka je bila. Ništa, ja sam primio poziv oko tri sata jutros da je izbio požar. Bio je veliki požar u proizvodnoj hali. Vatrogasci iz Grocke su jako brzo došli i brzo su pristupili pogonu i požaru. Ja sam već sa radnicima počeo da gasim požar. Došle su i vatrogasne ekipe iz Beograda. Svim vatrogasnim ekipama bih se zahvalio, operativcima. Velika je materijalna šteta, ono što je najbitnije nema povređenih – rekao je Dragan, pa dodao:

– Mi se brzo organizovali, već sutra ćemo našim potrošačima i kupcima omogućiti sve proizvode. Što se tiče štete velika je, ali ja mislim da ćemo već u narednih 15 dana sve biti u punom kapacitetu. Nadležni organi rade svoj posao – istakao je biznismen.

Dragan Stanković, sa druge strane, nije krio šok zbog ponašanja svoje partnerke Jovane Jeremić na jednoj slavlju, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: Jovana Jeremić kroz par minuta ZARADILA 1.000 evra na slavlju, Dragan nije mogao da veruje, evo šta je uradila pred svima (VIDEO)

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima od sada i na Google News.




PulsONLINE

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE