Radio BalkanFox

Frizer koji uplakane žene pretvara u lepotice


Entoni Klakston je frizer i stručnjak uglavnom za kovrdžavu kosu. Oduševio je hiljade žena i vratio im je osmeh na lice. U svojoj sferi je i te kako popularan, a tome svedoče lica zadovoljnih žena, ali i mnogobrojni pratioci na društvenoj mreži Instagram.

Na jednom od videa koji je podelio, prikazao je transformaciju nekoliko žena. Na početku, vidimo umorne i tužne žene, a neke su zbog svoje kose i zaplakale pred frizerom.

– Drage žene u ogledalu, u vašem odrazu vidim snagu, otpornost i beskrajne mogućnosti. Vi ste svedočanstvo lepote ljudskog duha. Zapamtite, svaka nesavršenost priča priču, a svaki ožiljak je podsetnik vašeg putovanja. Zagrlite osobu koja ste postali, jer ste zaista izuzetni – stoji u opisu ovog videa koji je podeljen.

Na početku vidimo sede žene, tanke i kovrdžave kose… Transformacije koje je uradio su neverovatne, a najvažnije od svega je da su ove dame izašle presrećne iz salona. 

Od žene sa tamnom i kratkom kovrdžavom kosom koja je čak na pojedinim mestima opala do prelepe kratke zalizane crnokose koja je ostala potpno šokirana promenom. 

Takođe, tu je i jedna veoma smela transformacija od pink beživotne čupave kose do duginih boja…. 


Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE