Radio BalkanFox

Njezvanova nakon što je Seka Aleksić napala zbog izjave o majčinstvu: „Čule smo se, pitala sam je samo jednu stvar“



Zabava

Njezvanova nakon što je Seka Aleksić napala zbog izjave o majčinstvu: „Čule smo se, pitala sam je samo jednu stvar“

Nataša Kovačević Njezvanova, voditeljka emisije „Dame sa hercom“, koja se prikazuje utorkom na Blic televiziji sa početkom u 22 sata, a u repriznom terminu petkom u 12:30 sati,došla je na proslavu povodom 35 godina „Bebakids“ brenda.

.

Foto: Snežana Krstić, Blic TV / Ringier

.

Njezvanova se nedavno se našla na meti različitih komentara zbog svog stava o ženama koje odlučuju da same podižu decu, a tim povodom oglasila se i Seka Aleksić.

Blic preporučuje

– Ti negativni komentari su deo posla. Poslednja situacija je bila jako neprijatna zato što nije istinita. Kao jako pravdoljubilva osoba moram reći da moraš biti mnogo psihički jak i da nije lako. Seka Aleksić i ja smo se čule nakon što se ona oglasila i smatram njenu reakciju opravdanom. Ljudi su isekli deo moje rečenice. Kada nekoga pogotite u neku slabu tačku poput nacionalnosti ili dece, oni su jako osetljivi. Ne zameram to i ne osuđujem, istinski je razumem. Bio je i cilj da se to postigne takvom vrstom manipulacije – rekla je voditeljka i dodala:

Njezvanova

Foto: Milan Ilić / Ringier

Njezvanova

– Čule smo se, ja Seku obožavam i ovom prilikom je pozdravljam. Sve što sam je pitala bilo je „Jesi li ti pogledala celu tu emisiju?“. Što se mene tiče u potpuno okej odnosima smo.

Nataša je otkrila i da joj je jako prijatno što radi kao voditeljka Blic Tv.

Njezvanova

Foto: Milan Ilić / Ringier

Njezvanova

– Jako mi je prijatno, jedno novo iskustvo. Imam prilike da naučim nešto novo o novinarstvu, za sada mi je jako prijatno, ali mogu reći da posao novinara nije nimalo lak.

Nataša je otkrila i da zbog brzog načina života često dođe u situaciju da „pregori“.

– U poslednje vreme nekoliko puta sam doživela totalno pregorevanje. Radim 15 poslova istovremeno, a plus imam dve male bebe kod kuće o kojima ja brinem, koje ja perem. Nemam kućne pomoćnice, nemam Pepeljugu, napisala sam i knjigu. Jako puno radim i doživela sam početkom leta jedan slabiji nervni slom. Najlošiji mi je dan kada nisam spavala, kada nisam kvalitetno jela i kada nisam trenirala – rekla je voditeljka koja je za kraj otkrila čime bi volela da se njeni naslednici bave.

– Volela bih da moja deca pronađu svoje talente, da pronađu svoju strast jer je to garancija da će biti srećni.

Njezvanova

Foto: Milan Ilić / Ringier

Njezvanova

Ceo intervju možete pogledati u snimku na početku teksta.

BEBAKIDS, simbol domaćeg dečijeg brenda, slavi 35 godina tradicije i jedinstvenog mirisa koji ih čini prepoznatljivima. Tim povodom, poznate mame iz sveta umetnosti i sporta udružile su snage u kampanji „Dve generacije, isti osećaj“.

Ova kampanja ističe snažnu povezanost između vrednosti koje BEBAKIDS neguje i ličnih vrednosti ovih inspirativnih mama koje su, kao deca, nosile BEBAKIDS i sada ga biraju za svoju decu. Kroz prizmu njihovih sećanja iz detinjstva, otkrivaju nam šta za njih znače prave vrednosti, tradicija, porodica, sreca koje BEBAKIDS neprekidno neguje.


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE