Radio BalkanFox

Gvinet Paltrou i Timoti Šalame na snimanju filma


Glumac Timoti Šalame (28) i glumica Gvinet Paltrou (52) trenutno zajedno snimaju film „Marty Supreme“. Glumci su u sredu viđeni u Central Parku u Njujorku gde su pred kamerama razmenjivali strastvene poljupce, kako piše NY Post.

Oboje su bili odeveni u starinske kostime. Gvinet je nosila crvenu dugu haljinu s crnim rukavicama dok je Šalame nosio odelo.

 

 

Snimljeni su u jednoj uličici, a fotografije njihovog poljupca proširile su se društvenim mrežama. Brojni su kritikovali ovu scenu zbog njihove velike razlike u godinama. „Mislio sam da smo gotovi s uznemirujućim razlikama u godinama“, „Uznemirilo me ovo“, „Šta se događa? Ona je duplo starija od njega, zar ne?“, bili su samo neki od komentara.

Film „Marty Supreme“ režirao je Džoš Sejfdi, a film je snimljen prema istinitoj životnoj priči Martija Rejsmana, profesionalnog stolnotenisera koji je osvojio nekoliko medalja na svetskim prvenstvima u stonom tenisu od kasnih 40-ih pa sve do 60-ih godina. Još uvek nije poznato koju ulogu je Gvinet dobila u filmu, ali se zna da će u filmu glumiti i Tajle i Fren Drešer.


Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE