Radio BalkanFox

MARKO ĐEDOVIĆ ODBRUSIO VENDI! Na mrežama nastao haos zbog njegove objave, evo šta je pevačica pre toga rekla!

U nedavnoj epizodi emisije „REDakcija“ na RED TV, pevačica Vesna Vukelić Vendi oštro je iskritikovala trudnu bivšu učesnicu Zadruge Milicu Veličković dok je komentarisala javnu preljubu Borislava Terzića Terze i njegovu vezu sa Sofijom Janićijević.

Njene reči izazvale su burne reakcije javnosti, a posebno bivšeg učesnika „Elite„, Marka Đedovića, koji je žestoko prokomentarisao Vendino izlaganje.

Foto: Instagram printsceen

Komentar Marka Đedovića

 

Vendi je bila naime, oštra prema Milici,Terzi i Sofiji, govoreći da su nezrelo ušli u sve ovo što danas gledamo pred kamerama, pa je Đedović odmah rešio da joj odgovori. 

Foto: ST/Nebojša Mandić

Vesna Vukelić Vendi

 

– Bogougodna podrška, u pravoslavnom dugu, podrške Ivanu i svim osobama koji zanemaruju svoju decu, u duhu hrišćanstva i pravoslavlja baš onako kakva je i ona u tome…Je l’ to to svetoslavlje koje gospođa promoviše ili je ipak ona plaćena da sve to izvulgarizuje i oskrnavi kako svojom pojavom tako i onim što priča. Gospodi pomiluj – napisao je Đedović između ostalog na Instagramu. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Đedović

 

Inače, učesnica rijalitija Elita 8 Sofija Janićijević pomenula je bivšeg dečka, pa je otkrila šta joj je jednom prilikom kupio, nakon što je došao da se pomire posle svađe koju su imali.

– Došao je i doneo mi skup sat, ali naravno da sam sve odbila. Nemam nameru da me neko na takav način kupuje. Sve što sam ikada zaradila, postigla sam svojim trudom i radom. Kod mene nema takvih ispada. Da je bio dobar i za mene, ne bi bio bivši – rekla je ona.

BONUS VIDEO: 

 




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE