Radio BalkanFox

Stajling Nine Badrić privukao je veliku pažnju

Stajling Nine Badrić privukao je veliku pažnju

Nina Badrić nedavno je održala nastup u Rovinju, a tom prilikom se obratila fanovima na društvenim mrežama. Iako su svi jedva čekali da uživaju u pesmama hrvatske pevačice, njeno modno izdanje je privuklo posebnu pažnju.

Stajling Nine Badrić svet novine svet portalStajling Nine Badrić svet novine svet portal

Instagram

Stajling Nine Badrić oduševio – Boja haljine hit ove jeseni

Ona je pozirala u haljini modne kuće Norma Kamali. Odabrala je čokoladnu nijansu sa rolkom koja istovremeno prati i liniju tela, a asimetrični deo svemu daje dozu umerene ekstravagancije. Zahvaljujući blagim naborima, Nina je savršeno istakla svoju vitku figuru, a elegantnim sandalama sa providnim delom je zaokružila svoj stajling.

Najveći modni trend kada su boje u pitanju ove jeseni, nesumnjivo je čokoladno braon. Ova tamna, bogata nijansa pojavila se u brojnim kolekcijama brendova za jesen/zimu 2024. godine.

Lepota trenda ove boje leži u njegovoj svestranosti. U suštini, to je neutralna boja koja može zameniti crnu, sivu ili belu. postoji mnogo jednostavnih načina da ispratite trend i bezbroj kombinacija.

Možete kombinovati čokoladnu braon jaknu sa plavim farmericama, stilizovati je uz belu majicu, ili—čak bolje—prihvatiti monohromatski izgled i nositi je od glave do pete kao što je to učinila i Nina Badrić i nije pogrešila u izboru.

Stajling Nine Badrić oduševio je mnoge, a njeni autfiti su vrlo često inspiracija devojkama s obzirom da pevačica važi za jednu od bolje stilizovanih žena na regionalnoj domaćoj sceni. Nina je ponovo pokupila bezbroj komplimenata na račun modnog odabira, ali i izgleda, a njeni pratioci su istakli da pevačica nikada bolje nije izgledala.

Naime, poznato je da se Nina Badrić okrenula novom režimu ishrane pre nekoliko godina i striktno se drži svih pravilnosti. Iz ishrane je izbacila sve namirnice životinjskog porekla, jedino se ponekad se počasti ribom.

Stajling Nine Badrić svet novine svet portalStajling Nine Badrić svet novine svet portal

Instagram

– Od kada se ovako hranim, moje telo je u balansu, koža i kosa su sjajni, a snage i energije imam milion puta više u odnosu na pređašnje godine kada nisam razmišljala toliko koje namirnice unosim u sebe. Pratila sam dugo način ishrane Novaka Đokovića i mnogih meni bliskih ljudi koji se tako hrane godinama i zaista sve ima smisla. Moja snaga se utrostručila. I duh i telo. Osećam se odlično, poletno, bistro, snažno i svakome preporučujem da zdravom ishranom diže svoj imunitet, a samim time kilogrami se tope. Ova promena je način života, a ne jednokratna dijeta, a benefiti ovakve ishrane su zaista nesagledivi za naše zdravlje i život.

AUTOR: Svet

FOTO: Instagram




Svet skandal

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE