Radio BalkanFox

OTAC LIJAMA PEJNA SKRHAN OD BOLA! Došao na mesto gde mu je naslednik stradao! Potresne scene lede krv u žilama (FOTO)

Poznati pevač Lijam Pejn, član nekadašnjeg muzičkog benda „One direction“, preminuo je pre nekoliko dana na tragičan način kada je pao sa balkona hotela. Prema policijskim izveštajima, Lijam je pao sa terase hotela u Buenos Ajresu, a njegovo telo je pronađeno u holu hotela. Istraga o okolnostima ovog događaja je u toku, a javnost nestrpljivo očekuje dalje informacije o tome šta je dovelo do ove nesreće.

Foto: Credit: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Otac Lijama pejna Geof Pejn

 

Nakon vesti o Lijamovoj smrti, fanovi su se okupili ispred hotela gde je došlo do tragedije kako bi se oprostili od voljenog pevača. Njegov otac, Geof Pejn, takođe se pojavio na skupu i bio je vidno potresen. Suze i jecaji fanova odjekivali su ulicama, dok su deca palila sveće i ostavljala poruke ljubavi prema pevaču.

Njegov otac je jedva stajao na nogama, a potresne scene su sve ostavile bez teksta. On se jedva držao a horda obezbeđenja je bila pored njega, i u pripravnosti da mu pomognu ako se zatetura od bola – priča izvor. 

Foto: Credit: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Otac Lijama pejna Geof Pejn

 

Jedna od poruka koja je posebno dirnula javnost bila je izražena zahvalnost prema Lijamu za ulepšano detinjstvo.

Foto: YouTube Printscreen/ThePressDemocrat

Lijam Pejn

 

Hvala ti što si učinio moju mladost srećnijom – pisalo je na jednoj od poruka ostavljenih ispred hotela. Fanovi su donosili plišane igračke i ostavljali emotivne poruke, pokazujući koliko su bili vezani za pevača i koliki trag je ostavio u njihovim srcima.

Ostaje da se vidi šta će istraga o Lijamovoj smrti otkriti, dok će se fanovi i javnost nastaviti sećati ovog talentovanog pevača koji je ostavio neizbrisiv trag u svetu muzike.

BONUS VIDEO: 

 




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE