Radio BalkanFox

Jedva ga izvukli iz KANDŽI SMRTI, evo u kakvom je sada stanju!


Taki Marinković se oglasio za portal Republika i otkrio kako se sada oseća.

Otac poznate rijaliti učesnice Maje Marinković Radomir Marinković, poznatiji kao Taki, nedavno je šokirao javnost kada je otkrio da je doživeo kliničku smrt. Taki se sada oglasio za portal Republiku i otkrio u kakvom je stanju.

Naime, Marinković nam otkriva da je 15 sekundi bio klinički mrtav, da ga tek čekaju rezultati i da su mu rezultati poprilično loši bili. Cela drama je izbila u Kliničkom centru, a kako ističe, da se nije desilo tu na licu mesta, do sada bi odavno bio pokojni.

Bio sam u bolnici, stalo mi je srce 15 sekundi, oživljavlali me, ne javljam se nikome, već mesec dana ne mogu. Imao sam pritisak, šećer, to što mi se desilo, već bi bio pokojni… Pet lekova pijem, bockam se… Klinčka smrt, odjednom samo zvezdnice i samo bum, žene one tamo… Sve je to od nerviranja… Pao sam na pod, sreća pa je bilo u bolnici, bio bih pokojan – ispričao je Taki za Republiku.

Podsetimo, Maja Marinković je tokom gostovanja na Red televiziji rekla sledeće o zdravlju svog oca:

– Taki je ozbiljno bolestan i čak će morati da se hospitalizuje na par dana, tako da sam odlučila da ga sklonim sa događanja i o mojim ljubavnim odnosima. On je navikao da je oko mene haos i on zna kada je nešto tačno ili nije, takođe ne dozvoljavam da se neko meša u moj privatan život i ja sve sama radim. Rešiče se sve to, ne sumnjam ja u medicinu.

republika.rs


newsmedia2

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE