Radio BalkanFox

ISMEVALI JE ZBOG SIROMAŠTVA, ONA SVIMA POKAZALA ŠTA JE DANAS ZARADILA! Starleta se bacila na unosan biznis, ovo su rezultati mukotrpnog rada!

Starleta Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija, nedavno je iznenadila javnost pohvalivši se na svom Jutjub nalogu da je postala vlasnica prve nekretnine u Beogradu.

Nakon odlaska iz sveta rijalitija, posvetila se radu na sajtu za odrasle, gde ostvaruje izuzetno visoke prihode. Nedavno je snimila video u kom je pokazala svoj luksuzno opremljen stan, ističući posebno kuhinju koja je, kako je rekla, savršenstvo.

Foto: printscreen/RED TV

Maca Diskrecija

 

Maca je istakla da je nameštaj u stanu rađen po meri, pa je naglasila raskoš i luksuz koji odiše njenim domom. Ova nekretnina predstavlja rezultat njenog uspešnog rada na internetu, a Maca je svoju radost podelila sa pratiocima na društvenim mrežama.

Foto: ST/Branimir Brana Jovanović

Maca Diskrecija

 

Iako je javnost upoznala kao učesnicu rijalitija, Maca Diskrecija je poslednjih godina potpuno promenila svoj životni put i posvetila se radu na internetu. Kako je istakla u javnim nastupima, njen otac je poznati i bogati pevač koji ju je napustio pre nego što se ona rodila. Odrastajući uz majku, Maca je suočavala sa teškoćama, a svoju karijeru započela je u svetu rijalitija, gde je otvoreno govorila o izazovima koje je morala da prevaziđe.

Inače, Maca je nedavno bila na odmoru, te je zapalila društvene mreže objavom sa odmora. Naime, ona je pozirala u izazovnom izdanju, te se snimala dok se odmarala, a na sebi je imala kupaći kostim. 

Maca je na objavala sa odmora skupila za kratko vreme na hiljade lajkova, a u komentarima su najviše dominirali muškarci koji su bili oduševljeni njenom figurom.

BONUS VIDEO:

 




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE