Radio BalkanFox

MARIJA ŠERIFOVIĆ FANU PLAĆA OPERACIJU! Posle hit scene na njenom koncertu, došla na vrh ideju! Svi je odmah podržali!

Pevačica Marija Šerifović rešila je da jednog svog fana odvede na transplataciju kose, te je rešila da snosi troškove! Naime, ona je bila oduševljena time kako je jedan momak na njenom koncertu igra i pevao, a kako je imao malo kose, došla je na ideju koju su svi prisutni pozdravili aplauzom.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Marija Šerifović

 

 Dobri ljudi, nisam imala pojma šta da očekujem od Rijeke. Delovao mi je kao simpatičan gradić, pitala sam se kakvi ljudi žive ovde. Ali, ja sam izuzetno iznenađena, pozitivno. Nekako ste vedri, nasmejani, a i lepi. Nama nije uvek do pevanja, ali to puno zavisi od onoga što vi pošaljete meni, a vi ste meni večeras poslali jedan haos, pozitivni – poručila je oduševljena pevačica u najvećem gradu na Kvarneru.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Marija Šerifović

 

Ipak, najzanimljiviji deo koncerta bio je kad se Marija obratila jednom fanu i javno mu obećala da će mu platiti transplataciju kose u Turskoj.

– Ti u beloj košulji, što imaš tri-četiri dlake na glavi… Znam da je to muškarcima problem, evo ja ću ti platiti da odeš u Istanbul da je presadiš. S kim si došao? S dečkom? Sjajno. Brate, imaš m*da do kolena. Evo plaćam i njemu što mu fali. E, toliko si veseo večeras, znaš moje tekstove bolje od mene. Gospodo, svaka vam čast – poručila je Marija u svom stilu.

Fanovi su od Marije tražili da otpeva i pesmu svoje majke Verice Šerifović, „Ne dam bolu“, na šta Marija nije mogla ostati ravnodušna pa im je tu želju i ispunila. Svojim moćnim vokalom otpevala je i „Nokturno“ neponovljivog Olivera Dragojevića, a spektakl je zaokružila pesmom „Dolazi ljubav“, kad ju je publika pozvala na bis.

BONUS VIDEO: 

 




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE