Radio BalkanFox

Ena Čolić napušta Elitu 8

Ena Čolić napušta Elitu! Isplivao šok snimak, ovo neće moći da izdrži

Ena Čolić, Foto: Printscreen/youtube.com/Zadruga Official

Ena Čolić nedavno je izrazila svoje neraspoloženje zbog saznanja da će morati da živi bez botoksa narednih meseci. U razgovoru sa Lukom Vujovićem, Ena je otvorila dušu i priznala da se oseća kao čudovište kada se pogleda u ogledalo i da joj je potreban njen doktor. Izgleda da je ova situacija duboko pogodila Enu, jer je izjavila da sebe vidi kao čudovište i da je kontaktirala Maju kako bi saznala šta da radi u vezi sa svojim trenutnim osećajem.

Ena je izrazila zabrinutost da će zbog situacije sa botoksom upasti u depresiju, čak je izjavila da bi radije ležala u krevetu nego se pojavljivala u emisijama. Očigledno je da je ova situacija veoma uticala na Enino raspoloženje i samopouzdanje, s obzirom na to da je izrazila strah od toga da će se „raspadati“ za stolom.

Ena Čolić
foto: Printscreen/youtube.com/Zadruga Official

Luka, ja ne mogu ovako da živim, gledam sebe kao čudovište. Ja sam zato zvala Maju, da je pitam šta da radim. Ne mogu ovako da živim. Ja se gledam i padam u depresiju. Ja ću da se raspadnem – govorila je Ena.

Neću na kraju ni dolaziti u emisije nego ću ležati u krevetu, bolje i to nego da se raspadam za stolom, pola ali sigurno upadam u depresiju – nastavila je Čolićeva.

Očigledno je da je Ena Čolić suočena sa izazovima koji utiču na njen emotivni i mentalni balans, a njeni otvoreni komentari o osećaju kao čudovište i strahu od depresije pokazuju koliko je važno održavati dobro mentalno zdravlje, čak i u svetu javnih ličnosti gde je izgled često pod lupom javnosti. Ostaje da vidimo kako će Ena prevazići ove izazove i kako će se nositi sa nedostatkom botoksa u narednim mesecima.

Bonus video:


04:15

Mensur o rijaliti ucesnicima i emotivnom zivotu: Ludo volim, ali sam sam

(Espreso/republika/T.M.)




Espresso

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE