Radio BalkanFox

Slovenci priredili nesvakidanšnje iznenađenje za Cecu

Balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović večeras, 19. oktobra, održala je spektakularan koncert u Podčetrtku, Sloveniji, u hali koje se nalazi samo 100 metara od granice s Hrvatskom.

Ovaj događaj obeležava i Cecin jubilarni, 30. koncert u Sloveniji, a publika joj je pripremila posebno iznenađenje.

Na velikom video bimu na sceni pušten je emotivni video koji su fanovi iz celog regiona pažljivo pripremili. Video je počeo porukom: „Večeras, 30. jubilarni koncert u Sloveniji“, nakon čega su se smenjivali isečci iz novina, fotografije i delovi intervjua koje je Ceca davala kroz godine, a mnogi od njih su baš za Telegraf.rs.

Video koji je pušten, započinjao je baš intervjuom koji je Ceca dala za Telegraf, a u istom je istakla svoju posebnu vezu sa Slovenijom:

– Da, idem u moju milu, divnu Sloveniju. Pa gde bih ja ako ne u Sloveniju? Ne znam da li postoji izvođač na našoj javnoj sceni koji toliko nastupa u Sloveniji. To je velika čast za mene, mala zemlja, a toliko voli moju muziku. 100 metara od granice sa Hrvatskom… Iz Hrvatske će doći moja publika, dolaze oni kontinuirano svaki put kad nastupam u Sloveniji. Meni je drago da nastupam tamo i znam da publika masovno dolazi iz Hrvatske. I to je super. To za mene nije neka nova vest – rekla je ona tada.

Koncert je počela pesmom „Zaboravi“, dok je zablistala u elegantnoj crnoj haljini ukrašenoj svetlucavim detaljima, koja je savršeno istakla njenu figuru. Publika ju je dočekala gromoglasnim aplauzom i ovacijama, potvrđujući još jednom da je Ceca zvezda koja ima posebno mesto u srcima ljudi širom Balkana.

Iako Podčetrtek ima svega 528 stanovnika, večeras je privukao čak 3.000 posetilaca, što pokazuje nezapamćeno interesovanje publike. Zanimljivo je i da su karte prodavane putem hrvatskog distributera ticket.hr, pa je publika s obe strane granice došla da uživa u Cecinim vanvremenskim hitovima.

(Telegraf.rs)




Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE