Radio BalkanFox

Pevačica oslabila 52 kilograma uz pomoć fitnes instruktora

Pevačica Anica Milenković, vratila se u Srbiju nakon 16 godina medijske ilegale i porodičnog života izvan zemlje. Jednom prilikom je sa javnošću podelila inspirativnu priču o svom gubitku težine od čak 52 kilograma.

Anica Milenković sa viškom kilograma

Anica Milenković sa viškom kilograma • anicamilenkovicofficial / Instagram




Anica Milenković

Anica Milenković

Anica je otvoreno podelila svoju borbu sa viškom kilograma koja je usledila nakon porođaja sa svojim sinom Filipom, koji je rođen bez sluha.

Kroz ove lične izazove, Anica je prolazila kroz težak period stresa i naglog povećanja telesne težine. Nakon mnogobrojnih pokušaja da smrša, Anica se obratila nutricionisti i fitnes treneru i to je bio preokret u njenom životu.

U prvoj trudnoći sam se mnogo ugojila jer sam se opustila. Do tada sam trenirala i pazila šta jedem jer sam sklona gojenju. Kada sam pre rodila ćerku Barbaru, uspela sam da oslabim, a onda je usledila druga trudnoća. Opet sam smršala, ali je moj sin Filip rođen bez sluha i ugradili su mu implant kada je imao godinu dana. Zbog njegovih operacije i stresa počela sam naglo da se gojim – ispričala je pevačica, prenosi Informer, te dodala:

Anica Milenković

Anica Milenković

Pila sam razne preparate, držala sam dijete, išla kod lekara, ali sam brzo odustajala. Po preporuci prijatelja, 2018. godine došla sam do nutricioniste i fitnes trenera. Rekla sam sebi: „Sve sam probala, ne košta me ništa da probam i sa njom“. Tada je počeo da mi se menja izgled, ali i život. Sa njenom ishranom sam za kratko vreme, od juna do decembra sa 115 kilograma spala na 63. Želim da imam 58 kilograma u idem ja tom cilju. Naučila me je šta je potrebno njenom organizmu. Nisam razmišljala šta ću da jedem jer mi je ona pravila jelovnik. Prva dva meseca mi nije dozvoljavala da vežbam jer sam bila teška.

Bonus video:

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima od sada i na Google News.




PulsONLINE

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE