Radio BalkanFox

MARIJI ŠERIFOVIĆ PALA ROLETNA, SVE SE OTELO KONTROLI: Pevačica doživela napad histerije!

Mlada pevačica iz Zemuna, Dragana Nikolić (27), nije uspela da se istakne na sceni popularnog takmičenja „Zvezde Granda„. Već prilikom izvođenja prve pesme „To mi nije trebalo“ Done Ares, Dragana je dobila čak 5 panik tastera, što ju je dovelo na ivicu ispadanja iz takmičenja.

Marija Šerifović nije bila blaga u svojoj oceni, ističući da je Dragana morala da pokaže više i da se izbori sa tremom kako bi pružila kvalitetan nastup. Očigledno uvređena, Dragana je odbrusila Mariji, ističući da već jeste pevačica, ali takav odgovor nije naišao na odobravanje žirija.

Ipak, uprkos neuspehu u prvom nastupu, Dragana će imati priliku da pokaže svoj talenat u baražu. Nadamo se da će uspeti da prebrodi tremu i pokaže svoje prave pevačke sposobnosti.

Republika

Foto: Printscreen/Grandonline

Dragana Nikolić

 

– Trema je učinila svoje – pravdala se Dragana.

– Devojko, ovde ništa nije bilo dobro, znaš da je postojala makar neka trunčica nečega pa i ajde. Jasno mi je da želiš da budeš pevačica, sve je to lepo. Međutim, mora nešto i da se otpeva – objasnila joj je Marija, na šta se takmičarka očigledno uvredila te je Mariji odgovorila:

– Ja već jesam pevačica i bez ovoga!

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Marija Šerifović

 

Nje odgovor nije se dopao članovima žirija, pa se na malim ekranima moglo primetiti negodovanje i prevrtanje očima.

– Sjajno, ni ne sumnjam, i neka si, super – počela je Marija izlaganje, pa dodala:

– Curo, nikakav problem nije, budi pevačica, na sreću ili na žalost postoje oni koji zaista ovaj posao ne znaju da rade, a nazivaju se našim kolegama. Ovo se ne odnosi direktno na tebe, ali pošto si već skupila hrabrost da dođeš u takmičenje, nađi način sama sa sobom da prebrodiš tremu da nešto otpevaš tačno, za početak sada u baražu.

BONUS VIDEO:




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE