Radio BalkanFox

BIVŠA RIJALITI UČESNICA SE NIJE KUPALA SEDAM DANA! Do danas svi pamte njene svađe, a evo koliko se promenila od učešća u Velikom Bratu (FOTO)

Dragica Janičić, nekadašnja učesnica čuvenog rijalitija „Veliki brat“ i „Zadruga“ pre nekoliko godina potpuno se povukla iz javnosti, te se posvetila svom poslu.

Međutim, privlačila je ogromnu pažnju u ovim formatima, pa se tako gledaoci i dan dan sećanju njenih svađa i ponašanja pred kamerama.

 

Ono što je mnogima takođe ostalo u sećanju jeste činjenica da se nije kupala po sedam dana kada je bila u rijalitiju, što je ona oštro demantovala navodeći da su to bile samo podle priče njenih cimera koji je nisu voleli. 

Dragica je u „Velikom bratu“ kidala živce takmičarima, a tokom jedne žestoke svađe sa cimerkom Jovanom Pavlović povela se tema o njenoj nehigijeni.

Foto: printscreen

Dragica Janičić

 

Ona je imala brojne svađe sa cimerima, a nekoliko puta se i skidala u rijalitijima.

Inače, Dragica je govorila i da je spisateljica koja ima nekoliko svojih knjiga, a posle duže pauze 2017. pojavila se u „Zadruzi“ potpuno dugačija, a otkrila je i čime se bavi.

Bavim se hortikulturom iliti cvećarstvom, ponekad i izradom garderobe ručnom. Nemam neko klasično zanimanje. 

Po mom mišljenju jedini rijaliti koji je prosto nemoguće nadmašiti je Veliki Brat jer to je rijaliti koji je vrlo kvalitetno odrađen eksperiment sa akcentom na psihološkom stanju učesnika i neretko se može pomoći istima da odrastu, sazre, postanu tolerantniji i kvalitetniji ljudi – rekla je Dragica jednom prilikom. 

BONUS VIDEO: 

 




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE