Radio BalkanFox

STRAVIČNE VESTI O OCU MIRKE VASILJEVIĆ SLOMILE GLUMICU! Ovo ju je obeležilo za ceo život, ni sada ne može da zaboravi!

Mirka Vasiljević, poznata glumica, otkrila je javnosti detalje iz svog privatnog života, ističući kako je izgrađivala svoju ličnost i kako je nadomestila odsustvo očinske figure. Iako je oduvek bila prisutna u medijima, Mirka je pažljivo čuvala svoju privatnost, posebno kada su u pitanju porodične teme.

Mirka je istakla da je odrastala bez oca, ali da nije nedostajalo snažnih muških figura u njenom životu. Pored teče, deke i učitelja koji su joj bili važni, istakla je da je imala podršku i od deke sa tatine strane, sve do njegovog nedavnog prelaska. Očigledno je da je porodica bila ključni oslonac u njenom odrastanju.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Mirka Vasiljević

 

– Dosta imamo tih jakih muških figura u porodici. Vezana sam za teču, deku, doskoro i za deku sa tatine strane koji je preminuo. Takođe, mnogo mi je značio učitelj od prvog do četvrtog razreda. Nisu mi manjkale te neke muške figure u mom životu.

Otac lepe glumice, koja je publiku očarala još kao devojčica, zvao se Mirko. Po njemu je dobila ime, ali ga nikada nije upoznala.

– Oca sam izgubila pre nego što sam se rodila, još tokom mamine trudnoće. Takav je bio splet okolnosti – rekla je sada, gostujući u jednoj emisiji.

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Mirka Vasiljević

 

– To je moj krst, nosim ga hrabro i ponosno – poručila je govoreći o ocu kojeg nije imala priliku da upozna.

Iskreno je priznala i to da bi, da može da napiše scenario svog života, pokušala da neke stvari promeni.

– Nešto bih dodala, nešto izmenila, nešto bih ostavila tako kako je. Jednostavno, to je moj život, moja sudbina – kazala je Mirka Vasiljević koja sa Vujadinom Savićem ima četvoro divne dece.

BONUS VIDEO:




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE