Radio BalkanFox

VEČE GLAMURA! Kim Kardašijan zasenila sve pristune u kreaciji staroj 26 godina – a tek ostale da vidite (FOTO)

Sinoć je Los Anđeles bio u znaku glamura i zvezda na četvrtom po redu Academy Museum Gala, gde su blistale najlepše i najinspirativnije zvanice.

Kim Kardašijan, Kara Delevinj, Selena Gomez, Nikol Kidman, Demi Mur i mnoge druge dive pokazale su svoju neprevaziđenu eleganciju, dok su svi pogledi bili usmereni ka njihovom savršenom izgledu.

Kim Kardašijan se pojavila u duhu starog Holivuda, noseći vintidž komad iz arhive Tijerija Muglera iz prolećne kolekcije 1998. godine. Njenu kombinaciju činili su korset i ogrtač sa kapuljačom, dok su providne PVC cipele i dijamantska ogrlica dodatno naglasile njenu figuru. Look je zaokružen pažnjom njenog dugogodišnjeg stiliste Danija Levija. Iako su providne cipele podelile mišljenja, često se koriste za stvaranje iluzije visine i izduženije figure.

Kara Delevinj, kao i uvek, bila je prava modna ikona, pojavivši se u ekstravagantnoj, ali i izuzetno elegantnoj haljini. Njenu smelu modnu kombinaciju upotpunili su jarko crveni karmin i blistava dijamantska ogrlica, što je dodatno naglasilo njen jedinstveni stil.

Ove zvezde su sinoć sijale 


>

Tanjug/AP

Tanjug/AP




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE