Radio BalkanFox

Momak nije oprao zube 20 godina

Mladić nije oprao zube 20 godina! Stomatolog ugledao užas u njegovoj vilici: "Reč o teškom propadanju" (VIDEO)

Mladić kod stomatologa, Foto: Printscreen/Youtube/ VM Media

Jedan momak nije prao zube čak 20 godina, a stomatolog je bio šokiran kada je otišao na pregled. Muškarac se pojavio u britanskoj emisiji „Embarrassing Bodies“ koja pomaže ljudima s raznim telesnim problemima. Momak ima 21 godinu i priznao je da zube nije oprao 20 godina.

Od malih nogu nije voleo da pere zube

Džej je objasnio da od malih nogu nije voleo da pere zube, a tokom godina nije mnogo učinio kako bi očuvao njihovo zdravlje. „Jeo sam nezdravu hranu, pio puno gaziranih pića i uopšte se nisam brinuo o zubima“, priznao je. Takođe je rekao da ih nije redovno prao.

Kad je pokazao svoje zube stomatologu dr Džejmsu Raselu, on je bio vidno iznenađen stanjem zuba. Na mnogim mestima, zubni niz bio je veoma oštećen, a pojedini zubi su gotovo potpuno istrulili. „Mnogo je toga ovde, nije da imaš bolest desni… jednostavno je reč o teškom propadanju“, rekao je zubar.

Dobio je novi osmeh

Uprkos ozbiljnosti situacije, momak je bio ohrabren kad je saznao da postoje rešenja za njegov problem. Preporučen mu je da napravi krunice, uz strogi savet da promeni navike kako bi zadržao novi osmeh. Nakon ove intervencije, Džej je doživeo transformaciju. Ne samo zbog zuba, nego i zbog novog izgleda. Izgledao je kao potpuno druga osoba.

Bonus video:


03:05

U SRBIJI 700.000 LJUDI BEZ JEDNOG ZUBA! Stomatolog upozorio na GLAVNE UZROKE, pa iznenadio tvrdnjom: Zubar je JEFTINIJI OD FRIZERA

(Espreso / NajŽena / Prenela: J.N.)




Espresso

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE