Radio BalkanFox

Goran Ivanišević u zagrljaju atraktivne pevačice

Bivša supruga Gorana Ivaniševića razljutila je bivšeg tenisera, opredelivši se vrlo svesno da prisvoji novčana sredstava, koja očigledno pri razvodu nisu jasno definisana.

goran ivanišević

goran ivanišević • youtube




Miljenik hrvatske domaće javnosti saznao je to kada je lično poželeo da deo novca podigne, međutim, naišao je na ograničenje, a potom i na uvrede i prijavu.

Obratio se odmah nadležnima naravno, ali pre toga uputio je putem društvenih mreža javno saopštenje.

goran ivanišević

goran ivanišević

Ovim potezom bivša supruga Gorana Ivaniševića bila je preduhitrena, ipak dugo nakon toga bivši partneri koji su u braku proveli četiri godine i imaju dvoje dece, borili su se za pomenuta sredstava.

– Ovako… Onog trenutka kada sam se usudio da potražim novac koji sam zaradio pre i tokom braka, koji je T. D. (Tatjana Dragović, prim. aut) prisvojila mimo svih zakona i ugovora, postao sam porodični nasilnik i miljenik sudova.

– Sada samo još čekam tužbu koja bi trebalo da je dotična T. D. osvojila Vimbldon i dve olimpijske medalje, a možda i osvojila još neki grend slem, ali to još sud treba da utvrdi.

– Za sve upite i ostalo, molim da se javite mojim advokatima gospodinu Mandiću i gospodinu Staniću koji se bave ovim slučajem već dugo vremena. Uz dužno poštovanje, Goran – zaključio je bivši trener Novaka Đokovića, koji je čini se advokatima u potpunosti prepustio borbu za Tatjanom i okrenuo se novim projektima i prijateljima.

Nedavno je pristao da bude deo video prikaza peseme pop dive Nine Badrić čime se ona pohvalila putem Instagrama.

Ispod fotografije na kojoj grli Gorana napisala je:

– Gde god da spustim kofere tebi poželim dobar dan … Nije svakome ( nikome ) ovakva živuća legenda od čoveka bila u spotu.

(story)

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima od sada i na Google News.




PulsONLINE

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE