Radio BalkanFox

Pejović, Ljuba Aličić i Dinča uhvaćeni na aerodromu PUNIH DŽEPOVA (FOTO+GALERIJA)

Dobro je poznato da estradne zvezde najviše novca zarađuju u dijaspori, a nedelja je dan kada se vraćaju sa svojih tezgi, obično zadovoljni kako su prošli i sa fiksnim honorarom koji unapred dogovaraju, kao i sa bakšišom, kojim ih naši ljudi tamo obasipaju.

Republika

Foto: E-Stock/Rajko Ristić

Milan Dinčić Dinča punih džepova žuri kući

Iako često zakazuju nastupe po klubovima širom Evrope, zna se da se najbolje opari na privatnim veseljima poput svadbi, krštenja, proslava punoletstva i slično.

Republika

Foto: E-Stock/Rajko Ristić

Kralj bakšiša Ljuba Aličić umoran, ali zadovoljnog izraza lica

Tako su punih džepova i zadovoljnih izraza lica na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“ danas uslikani kraljevi bakšiša kao što je Ljuba Aličić, zatim Aco Pejović i mlađani Milan Dinčić Dinča.

Paparaco Republike uhvatio je njihove zadovoljne face dok su užurbano sa koferima hrlili ka parkingu gde su ih čekali automobili.

Inače, pre nekoliko godina na Jutjubu se pojavio video-snimak s jedne proslave u Nemačkoj, na kojoj je pevač Ljuba Aličić uzeo veliki bakšiš, a takvih klipova je u poslednje vreme sve više, pa se oko laskave titule „kralja bakšiša“ mnogi takmiče.

Podsetimo, neki pevači poput Aca Pejovića već su ugovorili i doček Nove 2025. godine i to, ove godine, po basnoslovnim honorarima!

Za razliku od nekih ranijih godina, najveći broj zvezda nastupaće u prestonici, a cene su tradicionalno najviše u luksuznim hotelima, a mnogi su i podigli cene u odnosu na pre.

Pejović će za 80.000 evra u najluđoj noći nastupiti sa Lepom Brenom u jednoj prestižnoj sali, a ona će navodno biti plaćena 110.000 evra.

BONUS VIDEO:




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE