Radio BalkanFox

Peca Lazić strahuje da su ga se roditelji odrekli zvog učešća na Farmi

Najmlađi učesnik „Farme 8“ Predrag Lazić, izražava svoje duboke strahove u vezi sa odnosom roditelja prema njemu. On gaji nadu da ga se nisu odrekli, s obzirom da dane provodi u paranoji da jesu.

Predrag Lazić na Farmi 8

Predrag Lazić na Farmi 8 • youtube




Predrag Lazić na Farmi 8

Predrag Lazić na Farmi 8

Daće Bog da dođe sve da vam pokažem kakvu domaćinsku porodicu imam. Znam da moji uvek šalju. Mada ako ne dođe ja ću da padnem u depresiju, možda su se moji odrekli mene“, izjavio je Peca.

Peca otkriva da su njegovi roditelji poslali hranu u Zadrugu, ali se žali na to kako to nije bilo dozvoljeno.

Njegovi poslali u Zadrugu hranu, znaš ti šta je to bilo. To nije moglo da prođe„, komentarisao je Boža.

Ovaj gest podrške izazvao je različite reakcije u kući, a Dušica Topić je zatim uporedila situaciju sa svadbom. Peca se požalio da nije mogao da proba nijednu tortu koja mu je poslata, jer se uvek svidi drugima.

Nijednu tortu svoju nisam mogao da probam, uvek im se svidi torta„, izjavio je Peca, opisujući sastojke kao keks i čokoladu.

Ovaj emotivni i iskreni osvrt Predraga Lazića, poznatijeg kao Peca, na svoje strahove i podršku koju dobija od porodice, pokazuje emotivnu vezu koju održava sa svojim najbližima i koliko mu znače gestovi podrške u teškim trenucima.

Ostaje nam da vidimo kako će se dalje razvijati ova situacija u rijalitiju ,,Farma 8″, budući da su međuljudski odnosi sve burniji.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima od sada i na Google News.




PulsONLINE

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE