Radio BalkanFox

Dnevni horoskop za ponedeljak 21. oktobar! Strelčevi će dobiti novčanu infuziju, jedan znak tuguje zbog ljubavi

Današnji dan za mnoge pripadnike Zodijaka donosi razna iskušenja i promene na ljubavnom i poslovnom planu.

Evo šta svaki horoskopski znak može danas da očekuje:

OVAN

LJUBAV: Očekujte pozitivne vesti ili događaje u sferi ljubavi, iako vam ljubav trenutno nije u fokusu. POSAO: Bacićete se na neke nove poslovne projekte, a bićete i opterećeni većim obimom posla. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK


LJUBAV: Ovo je nedelja puna dešavanja za sve Bikove. Moguće višestruke prilike za ljubav ili barem flert. POSAO: Dobre ideje i velika energija u sferi zabave, rekreacije i turizma. ZDRAVLJE: Grlobolja.


BLIZANCI


LJUBAV: Bićete savršeno srećni ako ne budete očekivali savršenstvo. POSAO: Uspeh u poslovima povezanim s lepim i umetnošću, kao i u bilo kakvom kreativnom poslu. ZDRAVLJE: Stabilno.


RAK


LJUBAV: Danas će vam fina hrana i piće predstavljati poseban užitak, zato bi partner trebalo da vas izvede na večeru. POSAO: Možete naći dodatni posao koji će dobro uticati na vaš budžet. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Shutterstock

 


LAV


LJUBAV: Očekujte poboljšanje odnosa i situacije uopšte. POSAO: Dobra ravnoteža između radnog vremena i vremena za odmor. Dobar dan za sklapanje ugovora. ZDRAVLJE: Promena navika.


DEVICA


LJUBAV: Moguća je zajednička selidba ili uređenje prostora. POSAO: Imate previše posla i bezbroj projekata koji vas zamaraju, ali sav rad će vam se isplatiti jer ćete doživeti uspeh. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.


VAGA


LJUBAV: Bićete naglašeno emotivni. Vi ste inače uvek spremni na kompromis, pomirljivi i racionalni. POSAO: Sve će se nastaviti u već postojećem pozitivnom trendu, bez značajnijih promena ili dešavanja. ZDRAVLJE: Poboljšanje.


ŠKORPIJA


LJUBAV: Imate razloga da gajite optimizam u vezi sa svojim ljubavnim životom. Pred vama je svetla budućnost. POSAO: Impulsivno trošenje će vam stvoriti probleme. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.


STRELAC


LJUBAV: Imaćete savršen dan s izabranom osobom. Harmonični odnosi i ljubav. POSAO: Ili ćete živeti na tuđi račun, dobiti novčanu infuziju, ili će vam biti vraćen novac koji vam drugi duguju. ZDRAVLJE: Dobro.

Foto: Shuterstock

 


JARAC


LJUBAV: Imate novih poznanstava i prilika za ljubav, ali nijedna neće obećavati na duge staze. POSAO: Povoljan period za posao s nekretninama, privatan biznis i pokretanje posla. ZDRAVLJE: Osetljivi su vam disajni organi.


VODOLIJA


LJUBAV: Osećaćete se egzaltirano, jer će voljena osoba biti posebno dobro raspoložena, znatno bolje nego prethodnih dana. POSAO: Sreća u partnerskom poslu i sreća u sudskim sporovima. ZDRAVLJE: Stabilno.


RIBE


LJUBAV: Možda će vam se dopasti neko iz kruga prijatelja ili neko s kim radite. POSAO: Izgleda da ćete doživeti pozitivne stvari, jer danas ćete se osećati zadovoljno postignutim. ZDRAVLJE: Stabilno.

 



Slovenski horoskop za 2025. godinu! Jedan znak će zaraditi velike pare, a drugom sledi pakleni period

Horoskop

Slovenski horoskop mnogi smatraju kao najtačnijim horoskopom. Kod njega je najvažnije vaše rođenje što je samim tim dosta prostiji, a evo šta očekuje svaki znak u 2025. godini.

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE