Radio BalkanFox

Majka Mirke Vasiljević radi na veoma odgovornom mestu

Majka Mirke Vasiljević radi na veoma odgovornom mestu

Glumica Mirka Vasiljević nije preterano aktivna na društvenim mrežama, pa tako ni nemamo često priliku da vidimo kako izgleda njena prelepa porodica. No, kada su proslavljali rođendan Mirkine i Vujadinove najmlađe ćerke Anike, Bojan Rajević, brat ponosne bake Marine Rajević Savić objavio nekoliko ovekovečenih trenutaka na svom Instagram profilu. Ono što je svima privuklo pažnju je prelepa žena na jednoj od slika, a malo je onih koji su znali da je ona majka Mirke Vasiljević o kojoj glumica nije mnogo govorila u javnosti.

Majka Mirke Vasiljević svet portal svetMajka Mirke Vasiljević svet portal svet

Instagram

Kako sama kaže, glumica ne krije ništa z svog života, pa tako nije mnogo govorila ni o svojoj majci koja se sa velikim bolom suočila kao veoma mlada.

Majka Mirke Vasiljević mlada je ostala udovica

Naime, Mirkin otac preminuo je dok je njena majka Mirjana bila trudna, tako da glumica nije ni upamtila oca po kome je dobila ime.

– To su neke teme o kojima ne pričam puno u javnosti, to jeste istina, ja neću to da krijem. To se desilo za vreme mamine trudnoće, pre nego što sam se ja rodila. On i ja bismo imali svašta da popričamo, to bi verovatno trajalo za ceo život. Nisam upoznala tatu, to je moj krst i nosim ga hrabro i ponosno, da mogu da pišem scenario za svoj život verovatno bih ga drugačije napisala. Živim to i trudim se da to nosim najbolje što mogu na svojim leđima. Sa mamom sam plakala i od neke tuge, ali i od sreće, svako treba naći način da izbaci sve iz sebe.

Majka Mirke Vasiljević svet portal svet Majka Mirke Vasiljević svet portal svet

Instagram

Mirjana Vasiljević, Mirkina majka, direktorka je Sektora za upravljanje vazdušnim saobraćajem, meteorološke usluge i usluge vazduhoplovnog informisanja Kontrole letenja Srbije i Crne Gore. U svojoj 15. godini opredelila se za vazduhoplovstvo. Nakon prakse u srednjoj školi u kontroli letenja, prošla je regrutaciju i od asistenta na sektoru, preko svih pozicija u Sali na sektoru, specijaliste, instruktora, šefa odeljenja, načelnika, stigla do sadašnje funkcije.

Za Mirjanu, koju smo često imali prilike da gledamo na televiziji, kažu da je prava lepotica i da Mirka liči na nju.

Majka Mirke Vasiljević svet portal svetMajka Mirke Vasiljević svet portal svet

Youtube printscreen

AUTOR: SVET

IZVOR: MONDO

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM, YOUTUBEPRINTSCREEN


Paparazzo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE