Radio BalkanFox

Penis se smanjuje sa godinama! Frapantno saznaje – evo koliko se skraćuje posle 30. godine (VIDEO)

Da li ste znali da se muški polni organ smanjuje sa godinama? Otkrivamo vam šta je ključno što utiče na muškost jačeg pola.

Mnoge muškarce muči pitanje veličine polnog organa jer veruju da ona odražava njihovu muškost. Ova briga često počinje u adolescenciji i traje kroz ceo život. Razlozi za zabrinutost s godinama se povećavaju, jer, poput drugih delova tela, polni organi se menjaju s godinama.

Foto: Shuterstock

 

Prema rečima urologa Irvina Goldštajna, ako je penis u tridesetim godinama dugačak 16 centimetara, u šezdesetim ili sedamdesetim može biti samo 12 ili 13,5 centimetara. Pored toga, kako starimo, proizvodnja testosterona se smanjuje, što može uticati na veličinu i funkcionalnost testisa i penisa. Takođe, stanja poput arterioskleroze mogu smanjiti protok krvi, što može učiniti da organ izgleda manji, piše „jpost“.

Doktor Edvard Cimerman sa druge strane na Tiktoku ističe da postoje načini da se spreči gubitak volumena i obima. On objašnjava da se penis smanjuje s godinama, slično kao što gubimo obim lica i vrata. Ako ne koristimo svoje polne organe redovno, možemo izgubiti i dužinu. Sve se svodi na princip „koristi ili izgubi“.



Ovo je unuka Nikole Tesle! Slika je i prilika svog dede - niko ne zna da je potomak naučnika, a svetski je poznata (FOTO)

Dom i porodica

Naučnik Nikola Tesla svoj privatni život je tokom života skrivao od javnosti, nikada se nije ženio, niti imao dece, ali u familiji postoje i danas njegovi potomci koji nose gene ovog velikog čoveka.

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE