Radio BalkanFox

Pevačica ostala u šoku kada ih je zatekla

Anja Urošević

|

Dragica Radosavljević Cakana i Nebojša Negić godinama su u skladnom braku, a pevačica je jednom prilikom priznala da u njihovom odnosu svakako ima mala doza ljubomore.

Cakana Dragica Radosavljević

Cakana Dragica Radosavljević • screenshot




Cakana se jednom prilikom prisetila ne tako lepog događaja kada joj je pripremljena skrivena kamera, zbog čega je pevačica bila u šoku.

Cakana Dragica Radosavljević

Cakana Dragica Radosavljević

Naime, Cakani je pripremljena skrivena kamera gde je trebalo da “uhvati“ svog partnera Nebojšu u prevari, a očigkledno je bilo tada da je pevačica upala u zamku i poverovala.

Cakana Dragica Radosavljević

Cakana Dragica Radosavljević

– Sećam se toga, mada, Nebojša je, kada su mi pripremali skrivenu kameru, rekao da ću ja sve to provaliti, međutim, nisam.Ali kada se ta emisija završila bila sam toliko ljuta, izložio me je stresu. Mogla sam i njega i nju da napadnem – rekla je Cakana u emisiji „Zvezde Granda specijal“ i dodala:

– Moj osećaj tada, tog trenutka… Neću zaboraviti. Poverovala sam u priču. Ja sam bila u šoku bukvalno. On je izašao iz sobe demoliran i onda sam reagovala kako sam reagovala.

Nebojša je čak jednom prilikom izjavio da ne krije ništa od Cakane, te da kada bi sakrio ona bi sigurno to provalila.

– Glupo je praviti od sebe nešto što nisi. Stvari se nazivaju pravim imenom i onda vam je sve u životu jednostavno. Govorim o istini, kažem gde sam bio tog dana, s kim sam se video, jer u slučaju da ona nešto sazna, a saznaće jer je takva priroda škorpije, moraću da objašnjavam nešto, a nema potrebe – rekao je Nebojša tada.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima od sada i na Google News.




PulsONLINE

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE