Radio BalkanFox

ČUVENA GLUMICA U TOPLESU! U petoj deceniji razgrnula košulju pred svima i pokazala šta je obdarenost! (FOTO)

Čuvena glumica Kejt Vinslet još jednom je probila granice u svom najnovijem filmu „Lee“ pojavivši se potpuno gola u određenim scenama. Delovi snimaka, koji su „procurili“ sa seta, izazvali su priličnu buru među fanovima i medijima, a za to definitivno postoji krupan razloga. 

Film, smešten u okolinu Dubrovnika, prikazuje glumicu u ulozi ratnog fotografa Li Miller, koja se suočava ne samo sa opasnostima ratne zone tokom Drugog svetskog rata, već se bori i sa se*sizmom među svojim kolegama, ratnim dopisnicima.

Phil Lewis / Zuma Press / Profimedia

Kejt Vinslet je u najnovijem filmu potpuno naga u gornjem delu tela 

Film je baziran na istinitoj priči bivše manekenke koja se „preobratila“ u ratnog dopisnika. Radila je za Vogue magazin i veoma brzo postala poznata prikazujući surove realnosti rata kroz svoj objektiv. Film je sniman u okolini Dubrovnika, tačnije u napuštenom kompleksu Kupari, koji nosi ožiljke Hrvatskog rata za nezavisnost. 

U pitanju je britanska biografska drama bazirana na knjizi „The Lives of Lee Miller“ (Život Li Miler). Film istražuje kompleksnosti njenog života i iskustava tokom jednog od najturbulentnijih perioda u istoriji, nudeći dirljivo istraživanje izuzetne žene.

Iako Kejt važi za jednu od najtalentovanijig glumica dosadašnje interesovanje publike najviše duguje zbog filma „Titanik“ u kom je zajedno sa Leonardom Dikaprijom dočarala kako izgleda prava ljubav jednog mladog ljubavnog para.

Inače, ove godine se navršilo 27 godina od od filma, a snimanje je krilo mnogobrojne anegdote koje je ona nedavno i podelila sa javnošću i time ponovo podstakla interesovanje za sebe. 

BONUS VIDEO:




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE