Radio BalkanFox

Šeta same koske i smežuranu kožu! Šok fotke glumice – imala je prirodnu lepotu, sada izaziva jezu (FOTO)

Tara Rid, nekadašnja omiljena glumica poznata po svojoj izvanrednoj lepoti, danas je predmet brige širom sveta zbog svoje prekomerne mršavosti. Ova holivudska zvezda, koja je osvajala srca publike svojim šarmom i predivnim osmehom, sada izaziva zabrinutost među fanovima i ljubiteljima filma. Kako su se poslednje fotografije pojavile u javnosti, mnogi se pitaju o njenom zdravlju i uzrocima drastičnih promena u izgledu.

Tara Rid (48) nedavno se pojavila u javnosti kako bi se srela sa svojim obožavaocima i potpisivala autograme. Nažalost, kao i obično, u prvom planu bila je njena ekstremno mršava figura. Pre nekoliko godina, podvrgla se liposukciji, iako je sama tvrdila da nije imala viška kilograma.

Foto: profimedia

Tara Rid nekada

Ova operacija imala je ozbiljne posledice, uključujući smežurenu kožu na stomaku. Nakon toga, počela je naglo da gubi kilograme i do danas nije uspela da se vrati na svoju staru težinu.

Foto: profimedia

Tara Rid danas


Svaki put kada se pojavi u javnosti, komentarišu njenu mršavost i upozoravaju na moguće zdravstvene probleme. Tara, međutim, uporno negira da ima bilo kakve zdravstvene tegobe, tvrdeći da je uzrok njenog izgleda brz metabolizam. Oštro reaguje na komentare o svojoj kilaži, iako iza njih stoji briga fanova, a ne namera da je ismevaju.

Foto: profimedia

Izgled koji zabrinjava


 



Titova krempita sa Bleda! Originalni recept za maršalov slatkiš koji je sa slašću jeo

Recepti

Na Bledu je nastao recept za jednu od najukusnijih krempita, a ovaj kolač je voleo i Tito.

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE