Radio BalkanFox

Glumica se skinula u 50. godini – Gole grudi na izvolte! Mnoge je podsetila na kultnu scenu iz filma (FOTO)

Kejt Vinslet je još u kultnom „Titaniku“ hrabro otkrila svoje atribute, a skoro tri decenije kasnije ponovo se odlučila na sličan potez u svom najnovijem filmu.

Glumica Kejt Vinslet, koja je svetsku slavu stekla ulogom Rouz u kultnom filmu „Titanik“, ponovo je izazvala pažnju javnosti novim ulogama. U najnovijem filmu „Lee“, 49-godišnja glumica snimila je nekoliko scena potpuno naga, što je iznenadilo njene fanove.

U filmu, Kejt tumači lik Li Miler, ratne fotografkinje iz Drugog svetskog rata. Vinslet nikada nije imala problem sa snimanjem takvih scena, a njena legendarna poza na kauču iz „Titanika„, u kojoj nosi samo ogrlicu, i dalje se pamti.

Nedavno je u jednom podkastu otvoreno govorila o seksualnoj želji i terapiji testosteronom kojoj je bila podvrgnuta kako bi poboljšala libido.

Foto: Foto: Profimedia

 


Nekad ženama opadne libido zbog problema sa štitnom žlezdom ili nivoom testosterona. Mnoge žene ne znaju da i mi imamo testosteron, a kada njegov nivo opadne, može se nadomestiti. Tako se možete ponovo osećati seksi – otkrila je tokom podkasta „Kako doživeti neuspeh“.

Takođe je istakla da žene s godinama postaju sve privlačnije i sigurnije u sebe.

Stalno govorim prijateljicama da izgledaju fantastično – dodala je. 

Inače, Kejt je bila u braku tri puta, a sa sadašnjim suprugom, Edvardom Ebelom Smitom, udata je od 2012. godine. Iz prethodnih brakova ima dvoje dece – ćerku Miju sa prvim suprugom Džimom Trepletonom i sina Džoa Alfa sa drugim suprugom Semom Mendesom.

Inače, Sidni Svini, glumica koja je zavela publiku ne samo talentom već i svojim bujnim poprsjem, ponovo je podigla prašinu provokativnom objavom na Instagramu.



VEČE GLAMURA! Kim Kardašijan zasenila sve pristune u kreaciji staroj 26 godina - a tek ostale da vidite (FOTO)

Moda i lepota

Sinoć je Los Anđeles bio u znaku glamura i zvezda na četvrtom po redu Academy Museum Gala, gde su blistale najlepše i najinspirativnije zvanice.

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE