Radio BalkanFox

Petar Grašo najavio turneju povodom 30 godina karijere – zakazao koncert u Sava Centru za 21. mart 2025. godine

Ovaj put Grašo se odlučio za intimno druženje sa svojom publikom u novoobnovljenoj Plavoj dvorani Sava Centra 21. MARTA 2025. godine, u koju se muzičar vraća nakon 7 godina. Koncert je u organizaciji Skymusic-a i deo je regionalne turneje „Volim i postojim“.

“Nakon velike turneje u kojoj smo obuhvatili sve veće prostore i arene u regiji pa tako i beogradsku, odlučio sam svoju 30. godišnjicu proslaviti na drugačiji način, u dvoranama u kojima imam još više interakcije sa publikom” – rekao je Grašo.

 “Sava Centar je dvorana u kojoj sam  imao  neke od najboljih koncerata koji smo radili. Svi moji saradnici, muzičari i  tehnička ekipa izuzetno se raduju ovoj turneji stoga sam siguran da ćemo i publika i ja uživati u jednom posebnom muzičkom druženju koje je zamišljeno kao radosno putovanje kroz mojih prvih 30 godina karijere” – dodao je on.

Republika

Foto: Ante Odak

 

Kroz tri decenije stvaranja Petar Grašo izgradio je izuzetnu muzičku ostavštinu, stoga će ovaj koncert biti i emotivno putovanje kroz njegovih 30 godina ljubavi prema muzici.

Posebno veče ovog miljenika publike biće ispunjeno brojnim hitovima koji su obeležili cele generacije, ali i redom osvajali vrhove top lista poput pesama „Moje zlato“, „Ako te pitaju“, „Ko nam brani“, „Volim i postojim“, „Je l’ ti reka’ ko“, „Utorak“ i mnoge druge.

S obzirom da je Grašo poznat po posebnoj energiji i čaroliji koju donosi na svojim nastupima, ovaj koncert svakako će biti prilika da publika ponovno oseti tu čaroliju live izvođenja, u posebnom okruženju Sava Centra.

Ulaznice su od danas dostupne putem besplatne aplikacije eFinity, na sajtu efinity.rs, na blagajnama Sava Centra, Beogradske arene i Doma omladine Beograda (DOB), u Tržnom centru Rajićeva (I sprat) i na više od 1.000 Mojkiosk objekata širom Srbije.

 




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE