Radio BalkanFox

Lijam Pejn se pre smrti javio devojci s kojom je raskinuo pre 12 godina

Pokojni pevač je pre 12 godina raskinuo s plesačicom, ali je nedavno odlučio da stupi u kontakt s njom kako bi joj rekao nešto što mu je na srcu.

Lijam Pejn pronađen je mrtav u Argentini
Lijam Pejn pronađen je mrtav u Argentinifoto: EPA-EFE/CLEMENS BILAN

Nekadašnji član grupe One Direction Lijam Pejn umro je prošle nedelje u 32. godini od višestrukih povreda koje su nastale nakon što je pao s terase u Buenos Ajresu, najverovatnije pod dejstvom alkohola i narkotika.


Veliki broj poznatih ličnosti i njegovih fanova oglasio se emotivnim porukama, između ostalih i njegove kolege iz grupe One Direction Hari Stajls, Nijal Horan i Luis Tomlison i Zejn Malik.

 

Emotivna poruka bivše devojke Lijama Pejna


Jedna od onih koji su javno progovorili o tragičnoj smrti Lijama Pejna je i njegova bivša devojka Danijel Pizer, s kojom se pevač viđao od 2010. do 2012. godine. Ona je profesionalna plesačica koja je u to vreme radila na snimanju takmičenja „Iks faktor“, u kom je Pejn po drugi put učestvovao 2010.

 

Danijel Pizer i Lijam Pejn
Danijel Pizer i Lijam Pejnfoto: @daniellepeazer/Instagram

Ipak, nedavno joj se pevač javio, otkrila je Danijel.


Dok shvatamo kako živeti u sveetu bez Lijama, važno je upamtiti da je, iako su ga milioni obožavali širom sveta tokom protekle decenije, on bio i nečiji sin i brat više od 30 godina, prijatelj mnogih i odnedavno ujak – napisala je ona na Instagramu. – Njegova najvažnija uloga i nešto na šta je bio najponosniji i pored svojih ogromnih uspeha jeste to što je bio otac.

Pomisao na to da sada jedno dete raste bez jednog od svojih roditelja je srceparajuća i nefer – poručila je i dodala da će šalje mnogo ljubavi njegovom sinu Beru, kog je Pejn dobio s pevačicom Šeril Kol.


Kako je dodala, nekoliko nedelja pre nego što poginuo, Pejn je stupio u kontakt s njom, zbog čega će Danijel uvek biti zahvalna. Pevač je želeo da joj kaže da mu je drago što ona uživa u skladnom braku sa suprugom Sonijem, s kojim je dobila ćerku Miju.

 

Danijel Pizer i Lijam Pejn
Danijel Pizer i Lijam Pejnfoto: @daniellepeazer/Instagram

Hvala ti što si me naučio koliko je važno postaviti granice i da uvek treba da štitim svoje srce. Zauvek ću ceniti to što sam pre nekoliko nedelja od tebe dobila poruku u kojoj si izrazio svoju sreću što sam pronašla ljubav sa Sonijem i zbog Mije – istakla je.


Ona je dodala da će vremenom podeliti još o Lijamu Pejnu, ali u ovom trenutku se ne oseća spremnom.

 

BONUS VIDEO

Opasnosti droge „krokodil“

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE