Radio BalkanFox

Jelena Karleruša i Nikola Jovanović dugo se dovode u vezu

Jelena Karleruša i Nikola Jovanović dugo se dovode u vezu

Pop diva Jelena Karleuša i pre nego što se razvela od Duška Tošića dovođena je u vezi sa 16 godina mlađim košarkašem Nikolom Jovanovićem. Jelena Karleruša i Nikola Jovanović dugo se prate na Instagramu, a poznato je da pevačica prati tek nekoliko poznatih ličnosti koje su joj bliske, pa se posumnjalo da između nje i košarkaša ima nešto više od prijateljstva.

Jelena Karleruša i Nikola Jovanović svet portal svetJelena Karleruša i Nikola Jovanović svet portal svet

Ata images

Šuškalo se i da je upravo Nikola taj koga je Duško jedne noći zatekao u kući, posle čega je završio u pritvoru zbog navodnog nasilja.

Jelena Karleruša i Nikola Jovanović više od prijatelja

– Mislim da žena kao ja treba da priča o partneru kada zapravo on bude bio pored mene. Ne u kadru u medijima, ali u životu pored mene. Da bude neko ko će stajati pored i ispred mene, do tada, sve dok je iza u nekom skrivanju, mislim da ne treba bilo ko da se pominje – rekla je Jelena, a na pitanje u kakvom je tačno odnosu sa Nikolom s kojim već dugo povezuju.

– Mi se pratimo na Instagramu, on je prelep i divan momak, hajde da kažem da smo dobri prijatelji, to je to što ću sada reći. Zašto ne pitate Nikolu? Nađite ga pa ga pitajte, to će biti interesantno – rekla je Jelena kroz smeh.

 

AUTOR: SVET

IZVOR: TELEGRAF, KURIR

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM




Paparazzo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE