Radio BalkanFox

Devojke OTKIDAJU na njegove MIŠIĆE, doživeo ŠOK-TRANSFORMACIJU! (FOTO)

Mladi pevač Sergej Pajić nedavno je napunio 21 godinu, a za samo godinu i po dana doživeo je neverovatno transformaciju u teretani. Sergej, koji već neko vreme važi za jednog od najzgodnijih mlađih pevača na našoj sceni, sada je oduševio svoje fanove objavom iz teretane.

Republika

Foto: Instagram.com

Sergej Pajić ranije

Na fotki, koju možete videti u nastavku ovog teksta, može se videti koliko je sve na njegovom telu napredovao i zbog čega važi za jednog od miljenika mlađe ženske populacije.

Republika

Foto: Instagram.com

Sergej Pajić sada

Inače, Sergej je nedavno gostovao u našoj emisiji „Lično sa“, koju vodi Predrag Radosavljević, gde je govorio i o pesmi koju je posvetio majci, te priznao zbog čega se kaje.

Poslednji put sam plakao kada sam napisao jednu lepu, ljubavnu pesmu. baladu. Nju sam posvetio svojoj majci, tako da sam zbog majke poslednji put plakao. Što se tiče slomljenog srca, osoba sam koja se često zaljubi, tako da se to dosta puta desilo, ali dobro, ja sam kriv za to. Kajem se zbog jedne tetovaže, ne smem da kažem koje, ali siguran sam da ljudi već znaju. Nakon raskida se dosta povučem u sebe. Ne smatram to greškom, ali u tom periodu onda ne radim na muzici i to me ubija.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Sergej Pajić u emisiji „Lično sa“

Sergej se tada osvrnuo i na svoje bivše ljubavi, posebno na natpise koji su kružili u medijima koji su navodili da se pomirio sa tiktokerkom Uki Ku, s kojom je svojevremeno bio u emotivnoj vezi.

Moj idealan tip devojke je smeđa kosa i smeđe oči. Ne znam kojoj bivšoj bih se vratio, morao bih da razmislim i sledeći put dam odgovor na to pitanje. Istina je da mi je prva ozbiljna veza bila sa Unom. Video sam da se piše u medijima da smo se pomirlili, ali… Ma, sutra ćemo – našalio se mladi pevač, te ipak priznao da bi oženio svoju bivšu devojku:

Uki Ku… Ma, može brak!

BONUS VIDEO:




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE