Radio BalkanFox

50 Cent prekinuo ćutnju, razotkrio Pi Didija: „Ovo je priča sa značajnim ljudskim posledicama…“

Reper 50 Cent, konačno je progovorio o optužbama za trgovinu ljudima i silovanje koje su podignute protiv njegovog dugogodišnjeg rivala i kolege iz muzičke industrije, Šona Kombsa, poznatijeg kao Pi Didi.

U ekskluzivnom intervjuu za magazin People, 50 Cent je izjavio da već deset godina upozorava na ovakvo ponašanje, ističući da je, iako je to često izgledalo kao „drsko“, samo iznosio svoje mišljenje o Didijevom kontroverznom ponašanju.

Znam da izgleda kao da radim nešto neverovatno provokativno, ali zapravo, samo pričam ono što sam govorio godinama. Sada, kada je sve izašlo na videlo, ljudima je jasnije. Ja sam se sklanjao od takvih stvari jer to nije moj stil – rekao je 50 Cent.

Njihov sukob traje još od devedesetih godina, kada su obojica radili u istim krugovima, ali 50 Cent naglašava da Didija nikada nije smatrao prijateljem.

Optužbe protiv Didija postale su ozbiljnije prošlog meseca, kada je Kombs uhapšen u Njujorku u vezi sa istragom o trgovini ljudima. Prema sudskim dokumentima, optužen je da je drogirao i silovao žrtve, uključujući maloletnike, a suočava se sa tvrdnjama da je zloupotrebljavao devojčice stare svega devet godina. Kombs se izjasnio da nije kriv po ovim optužbama.

50 Cent je najavio i dokumentarnu seriju na Netflixu, koja će detaljno istražiti ove optužbe. U saradnji sa rediteljkom Aleksandrijom Stapleton, reper je izjavio da će serija obuhvatiti „kompleksnu priču koja se proteže decenijama“ i da će pružiti uvid u ljudske živote koji su ovim događajima pogođeni.

– Ovo je priča sa značajnim ljudskim posledicama. Cilj nam je da damo glas onima koji ga nisu imali i da pružimo autentičnu i nijansiranu perspektivu – navodi se u zvaničnom saopštenju.

Kombs se suočava sa optužbama koje datiraju još iz devedesetih godina, uključujući tvrdnje da je drogirao 13-godišnju devojčicu 2000. godine i silovao muškarca 2022. godine. Teksaški advokat Toni Buzbi najavio je prošle noći sedam novih tužbi, dok je nedelju dana ranije podneo šest prvih tužbi. Više od 100 potencijalnih žrtava se takođe javilo.

Serija 50 Centa, koju će producirati kroz svoj G-Unit Film & Television, postavlja cilj da razjasni ove ozbiljne optužbe, ali i da pokaže da Didi nije jedina priča o hip-hopu.

(Telegraf.rs)




Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE